Marco Borsato houdt zich niet langer stil

Na alles dat er gebeurd is de afgelopen tijd, heeft Marco Borsato onlangs weer wat van zich laten horen. De Nederlandse zanger is na de beschuldigingen een hele lang tijd stil gebleven maar heeft zeker niet stil gezeten. Dat blijkt uit zijn Instagram verhaal waarin hij zijn zelfgemaakte alcoholische drank genaamd Borsacello promoot. Of er binnenkort nog meer geluiden bij de zanger vandaan komen moeten we maar even afwachten. Wat we wel hebben gehoord via BekendeBuren en Showniews, is dat Marco Borsato een luxe kerk appartement gekocht zou hebben in de oude St. Josephkerk in Alkmaar.

Het luxe kerk appartement in Alkmaar

Na zijn scheiding met Leontien in 2020 heeft Marco Borsato zichzelf getrakteerd op een prachtig penthouse in Alkmaar. Echter, recentelijk zijn er sterke geruchten opgedoken dat Marco een nieuw appartement heeft gekocht dat zich bevindt in een historisch juweeltje: de voormalige St Josephkerk in Alkmaar.

Deze kerk, met een geschiedenis van meer dan 100 jaar, is omgetoverd tot negen adembenemende appartementen. Hoewel de specifieke details van Marco’s aankoop nog onbekend zijn, is het wel duidelijk dat hij de kans heeft gegrepen om te wonen in een unieke en weelderige omgeving. Het is een plek waar schoonheid en geschiedenis samenkomen, en het belooft een prachtige woonervaring te bieden voor de gelukkige eigenaar.

kerk joseph alkmaar marco borsato

In totaal zijn er dus negen verschillende appartementen beschikbaar in de voormalige St Josephkerk, variërend van maisonnettes tot tussenverdiepingen en penthouses. De prijzen variëren ook behoorlijk, waarbij het goedkoopste appartement te koop staat voor €725.000,- en het duurste appartement maar liefst €1.425.000,- euro kost. Deze variatie in prijzen biedt potentiële kopers de mogelijkheid om een appartement te vinden dat past bij hun specifieke wensen en budget. Of je nu op zoek bent naar een prachtig maar betaalbaar appartement of juist wilt genieten van luxe en exclusiviteit, er is voor elk wat wils in dit opmerkelijke woonproject. Alle appartementen lijken inmiddels te zijn verkocht. Zie hieronder foto’s van de appartementen:

Marco Borsato kerk appartement Alkmaar

Marco Borsato Alkmaar kerk appartement