Attitude van vrouwen

Vrouwen willen tóch altijd netjes blijven. Wij als mannen hebben namelijk liever een vrouw die sommige dingen niet doet waar wij bij zijn, zoals het laten van een scheet of het uitgebreid gaan bespreken van hun periode. Maar wat zijn die dingen precies die ze voor ons achterhouden? En we verklappen alvast: mooie vrouwen poepen ook. Ja echt!

Dit zijn 7 dingen die vrouwen doen, maar nooit zullen toegeven. Hoeveel kan je er herkennen?

1. Ze laten scheten

Oké, deze is best voor de hand liggend, maar wist je ook dat ze even vaak scheten laten als dat wij dat doen? Een gemiddeld persoon laat zo’n 10 tot 20 scheten per dag. En daar zit dus helemaal geen verschil in tussen mannen en vrouwen. Het enige verschil is dat wij mannen vaker even een ongezonde hap naar binnen werken en dat heeft geen positief effect op de geur van onze windjes. Dus zeurt je vriendin iets té veel over de geur, weeg dan even af of het niet door je eetpatroon komt.

2. Ze stalken op sociale media

Ooit een vrouw horen zeggen: “Wow, hij is echt een stalker”? Nou, we kunnen je zeggen dat vrouwen dé experts zijn in stalken. Vooral op social media kunnen ze van alles vinden. Meestal informatie die wij als mannen nooit zouden vinden, omdat we er simpelweg gewoon niet even goed in zijn. Dus mocht je nog een privédetective zoeken, vraag een goede vriendin.

3. Ze wassen hun haren niet elke dag

Ook al ruiken de haren van een vrouw eigenlijk altijd heel erg lekker, de kans dat ze hun haren elke dag wassen is klein. Ten eerste is het helemaal niet goed om je haren elke dag te wassen en ten tweede hebben vrouwen er niet altijd zin in. Logisch, want het is een enorme klus bij een grote bos haar. Meestal gebruiken ze wat droogshampoo of zelfs wat parfum om hun haar lekker te laten ruiken. Maar ze zullen dat niet toegeven, vooral niet als je ze net kent.

4. Ze flirten om te krijgen wat ze willen

Het is echt waar: vrouwen gebruiken hun charme soms om te krijgen wat ze willen. Een nét te sexy bloesje aantrekken om de discotheek binnen te komen, of even extra sexy naar de conducteur kijken wanneer ze geen geldig vervoersbewijs hebben. Ze doen het allemaal, maar ze zullen het nooit toegeven.

5. Ze wassen hun bh’s niet genoeg

Een mooi setje lingerie is prachtig om te zien, maar kan ontzettend meuren. Dat kan komen doordat een vrouw haar bh’s niet genoeg in de was gooien. Logisch, want daardoor worden de details aangetast. En wanneer ze een favoriete bh hebben, is het vervelend om hem niet aan te kunnen trekken.

6. Ze ruiken aan onze kleding

Het klinkt misschien heel gek, maar vrouwen ruiken daadwerkelijk aan onze kleren. Eigenlijk super lief, want dat is een teken dat ze ons lekker vinden ruiken én meestal doen ze dat als we er niet bij zijn, dus is de kans groot dat ze het doen omdat ze ons missen.

7. Stiekem snacken

Is de pot chocolade ijs opeens een stuk minder vol? De kans is groot dat je vriendin tóch stiekem aan het snacken is geweest. Wanneer je het aan haar zal vragen, is de kans groot dat ze het gaat ontkennen. Vooral in hun periode gaan ze flink snacken, maar eigenlijk moeten we daar gewoon vrede mee hebben. We weten namelijk niet hoe het voelt om een vrouw te zijn die ongesteld is.