Analyseer de situatie

Jagers gaan niet zonder plan op jacht, wedstrijden begin je niet zonder tactiek en groepen vrouwen benader je ook zeker niet zonder een doordachte strategie. Ja mannen, bereid je voor. Het benaderen van vrouwen in een groep moet je uiterst serieus nemen, want met één verkeerde actie gooi je al je kansen weg.

Begin met een goede analyse van de groep die je voor je hebt. Is het een vrijgezellenfeest, een werkuitje of gewoon een gezellige meidenavond. Wellicht is het een gemengde groep en is het identificeren van eventuele relaties binnen de groep onmisbaar. Je wilt geen vriendje op zijn tenen trappen door je versierpogingen los te laten op zijn vriendin.

Type vrouwen MAN MAN

Ga erop af

Voordat je afstapt op je doel is het wel belangrijk te kijken of er überhaupt interesse is. Zoek naar oogcontact en positieve reacties, zoals het spelen met het haar, om te bepalen of er eventueel wederzijdse interesse is.

Niet alleen mannengroepen beschikken over een Alfa groepslid. Bij vrouwen is dit ook vaak het geval en deze dame kan jouw kansen sneller laten verdwijnen dan sneeuw voor de zon. Het uiteindelijke doel zal in vrijwel alle gevallen zijn het meisje voor je alleen te krijgen. Echter is er een keuze om gelijk op je doel af te gaan en de rest van de groep links te laten liggen, of eerst de groep voor je te winnen met je sociale kwaliteiten.

In veel gevallen zal dit tweede de voorkeur hebben vanwege het feit dat vrouwen elkaar willen beschermen tegen mannen alleen maar uit op een tijdelijk scharrel. Begrijpelijk, maar niet minder frustrerend. Gooi dus die charmes in de strijd en win de hele groep voor je, maar vergeet niet het doel. Zorg ervoor dat het naar de groep en die ene vrouw duidelijk is op wie jij je zinnen hebt gezet.

Type vrouwen MAN MAN

Wees origineel en creatief

Het versteld laten staan van één vrouw is al lastig zat, laat staan een hele groep. Gecombineerd hebben ze waarschijnlijk al talloze mannen voorbij zien komen. Zorg er dus voor dat je jezelf onderscheidt. Dit kan best lastig zijn, dus hulp van anderen in roepen is zeker geen schaamte.

De wingman, wie kent hem niet. Toch is de rol en de uitvoering anders bij een groep vrouwen. Doe je niet voor als die gretige mannen door met al je vrienden op die groep dames af te stappen. Ga er alleen naartoe en laat de anderen later ‘toevallig’ aansluiten. Samen sta je sterker! Wanneer je vriend of vrienden aansluiten bij de groep ontstaat voor jou de kans je meer te focussen op die ene vrouw. Als jij in de fase hiervoor de groep voor je hebt gewonnen zullen zij het langzaam maar zeker meer isoleren van je doel toelaten en kan jij die één op één charmes in de strijd gooien.

Wees niet bang

Het afstappen op vrouwen, versieren van vrouwen en het na afwijzing opnieuw je charmes in de strijd gooien kan soms eng zijn. Helaas is die angst funest voor jouw succes. Niet geschoten is altijd mis. En wanneer jij niet eens op de groep durft af te stappen is succes sowieso uitgesloten. Ben je tijdens de vertoning van je charmes zenuwachtig, dan straal je dit uit en bij veel vrouwen staat gebrek aan zelfvertrouwen hoog in het lijstje van afknappers. Laat die zenuwen dus achter bij de bar en laat zien dat jij waardig bent voor hun vriendin.

Vrouwen versieren MAN MAN

Succesvol geweest en heb jij een nummer gescoord? Dan zijn dit de leukste dates om te doen tijdens het aankomende winterseizoen.