1. Schaatsen

Wanneer het voldoende gevroren heeft is het leuk om je schaatsen van zolder te halen en het ijs op te gaan. Maar de kans dat het hard genoeg vriest is klein. Indien er bij jou in de buurt een buiten-schaatsbaan is kun je die opzoeken. Schaats gezellig met je date of met je meisje en sluit de avond af met een kom erwtensoep, warme choco of glühwein.

ice skating schaatsen date man man

2. Winter Efteling

Als kind was dit je favoriete plek. Het prachtig verlichtte sprookjesbos en de bobsleebaan waren de leukste plekken van het land. Maar ook nu is dit de plek om op date te gaan. De Efteling is ’s winters namelijk ontzettend gezellig en bovenal heel romantisch.

winter efteling date man man

3. De spa

Uiteraard niet voor een eerste date. De spa is geschikt wanneer jullie wat te vieren hebben, lekker tot rust moeten komen of gewoon even wat tijd samen willen doorbrengen. Buiten vriest het, maar binnen voelen jullie de warmte van de sauna en van elkaar.

winter dates spa man man

4. Wandeling

Een romantische wandeling is het bewijs dat een winterdate helemaal niet duur hoeft te zijn. Kleed je warm aan en ontdek samen de prachtige natuur en het winterlandschap. Heb je een hond, neem hem dan gezellig mee. Vrouwen zijn namelijk gek op honden. Ben jij geen dierenliefhebber, maar heeft het wel gesneeuwd? Neem dan een slee mee.

Amsterdam wandelen grachten winter date man man

5. Spelletjesavond

Geen koude winter dates voor jou? Plan dan een spelletjes avond met een ander stel en maak er een zogeheten double date van. Vorm een team met jouw date voor teambuilding en zorg dat je daarna tegen haar strijd, een beetje competitie kan namelijk geen kwaad. Dit zijn 11 bordspellen die je met vrienden kunt spelen.

vrienden spelletjes avond winter man man

Dit zijn 15 toffe dingen die je kunt doen op een eerste date.