Deze 6 dames doen mee aan Love Island 2022

Voor wie Love Island niet kent leggen we nog even uit hoe het werkt. In dit reality programma verblijven jonge singles in een luxe vakantiehuis op – je raadt het al – een eiland. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de deelnemers van Love Island koppels vormen. De kijkers stemmen online op de koppels. Ben je niet populair genoeg? Dan is er een kans dat je naar huis moet. De winnaars maken kans op € 25.000. Op de Instagram van Love Island werd met een video gedeeld waarin de deelnemers van 2022 bekend werden gemaakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)

1. Sunita

Sunita is 21 jaar oud en model. Ze vindt zichzelf niet per se een flirt, maar met een glimlach als die van haar zal het niet moeilijk zijn om een man aan de haak te slaan. Na een tijdje single te zijn geweest is ze nu op zoek naar een grappige man die van een beetje avontuur houdt.

sunita love island

2. Amandine

De Belgische Amandine heeft een bijzonder baantje, ze is namelijk coach bij een Miss-verkiezing. Deze dame zegt in haar 20 jaar op deze wereld nog nooit verliefd te zijn geweest, maar staat daar zeker wel voor open. Naar wat voor man is Amandine op zoek? De Vlaamse wil graag een lieve man met een badboy-uiterlijk en hij moet ook van dieren houden.

amandine

3. Tene

In tegenstelling tot Amandine, wordt de 26-jarige Tene razendsnel verliefd. Toch is ze ondertussen alweer twee jaar single. Tene droomt van een succesvolle modellencarrière. Daarnaast wil ze ook een inspiratie zijn voor meiden met alopecia, een auto-immuunziekte waarbij je haar uitvalt. Ze is op zoek naar een man die haar op een voetstuk plaatst en in de watten legt.

tene deelneemster love island

4. Manon

Een echte dierenvriend is deze dame. De 23-jarige Vlaamse Manon heeft thuis maar liefst drie honden, drie paarden, vier kippen en nog heel wat vissen. Ze zoekt dan ook een dierenvriend met de manieren van een gentleman en die niet bang is om initiatief te nemen.

manon deelneemsters love island

5. Kimbery

Ook Kimbery komt uit ons zuidelijke buurland. In 2020 won zij in België Miss Exclusive. In de liefde heeft ze helaas nog niet gewonnen en ze is op zoek naar een lange man met bruine lokken en een verzorgd uiterlijk.

kimbery

6. Fé

De Limburgse Fé is opticien in opleiding. Online daten is niet echt haar ding en bij Love Island krijgt ze dus de kans om iemand in het echt te ontmoeten. Wie weet vindt ze de ware wel in het programma. Als hij uit België komt is dat ook geen probleem, Fé praat namelijk ook met gemak met een Vlaams accent.

fé love island

De winnares van het vorige seizoen van Love Island was Esmee Cox.