Loopbaan van Kanal Nayyar

Kanal Nayyar werd ter wereld gebracht in Londen. Op zijn 4e levensjaar keerde hij met z’n zijn familie terug naar India en groeide op in het overbevolkte New Delhi. In 1999 hield hij het voor gezien en vertrok Nayyar naar de Verenigde Staten  Hij begon acteerlessen te volgen en speelde hier en daar weleens in verschillende toneelstukken op school terwijl hij verder zijn diploma probeerde te halen.

Na zijn deelname aan het American College Theatre Festival gooide Nayyar het roer om een maakte hij de keuze om zijn rol als acteur op een professioneel niveau uit te voeren.Hij speelde in Amerikaanse televisiereclames en toneelstukken op het Londense podium. De agent van Nayyar hoorde over een rol voor een wetenschapper in een aanstaande CBS-pilot en moedigde hem aan om auditie te doen voor de rol. Dit leidde tot zijn casting in de sitcom The Big Bang Theory, waar we hem allemaal het best kennen als Rajesh Koothrappali. Deze rol legde hem geen windeieren  Volgens Forbes was Nayyar in 2015 en 2018 de op twee na best betaalde tv-acteur ter wereld.

 

Miss India 2006 is zijn vriendin in het echte leven

Ook al speelt Kunal in de Big Bang Theory een behoorlijke nerd, heeft hij in het echte leven een vrouw waar menig man strontjaloers op kan zijn. Hij heeft het genot om geruime tijd samen te wonen met de waanzinnige Neha Kapur. Een vrouw die hij niet zomaar van de straat geplukt heeft, want we hebben het hier wel over Miss India 2006 en top-20 kandidaat in Miss Universe van datzelfde jaar.

Tijdens een interview met Vogue India onthulde Neha Kapur hoe de twee elkaar hebben ontmoet. Kapur werd gebeld door een vriendin of ze langs wilde komen op een fessst. Ze accepteerde uitnodiging en ontmoette daar ‘Raj.’ Toen hij haar zag, bood hij haar direct iets te drinken te aan.. Daarna hebben ze drie uur lang terug elkaar lopen kletsen en de rest is geschiedenis. Ze wonen nu al bijna tien jaar samen en dat doen ze momenteel in luilekkerland mede mogelijk gemaakt door hun royale villa in Los Angeles.

Zie hieronder de tentoonstelling aan Instagram-kiekjes van zijn lieftallige vrouw.

View this post on Instagram

2 peas

A post shared by Neha Kapur (@nehakapur) on

View this post on Instagram

Endlessly creating myself. ✨

A post shared by Neha Kapur (@nehakapur) on

View this post on Instagram

Happy weekend my loves 🤍

A post shared by Neha Kapur (@nehakapur) on