Het smalste huis van Londen staat te koop

Het smalste huis van Londen is behoorlijk chic van binnen. Elke eigenaar heeft er zijn eigen twist aangegeven, waardoor je in elke van de vijf verdiepingen een nieuwe wereld binnentreedt. De huidige eigenaar het de smalle woning 11 jaar in bezit gehad. Hij wilt er nu vanaf, maar niet zonder er flink mee te cashen.

Het uiterst bescheiden pand waarborgt, naast een ‘ground floor met entree’, een woonkamer en een keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping ligt een ruime badkamer en zijn er twee slaapkamers aan te treffen. Nog een trap op, om uit te komen bij de zolderkamer, die eruitziet alsof deze momenteel wordt gebruikt voor kastruimte. En als kers op de taart ligt daarboven nog een chill dakterras. In totaal 96 vierkante meter aan oppervlakte.

London londons-skinniest-house-goes-up-for-sale-winkworth-skinny-house-goldhawk-road-shepherds-bush-reception-1600252474

Simon Waller, manager van Winkworth (real estate), zegt: “Het is eigenzinnig en charmant en geweldig om te entertainen en zal iemand aanspreken die denkt dat er meer in het leven is dan twee boven, twee onder. Het begon als een hoedenwinkel, werd verbouwd door een modefotograaf en het lijkt passend dat het wordt gelanceerd terwijl London Fashion Week van start gaat – het ultieme designerhuis”

“Zoveel meer dan een huis”

“Uniek, mooi, stijlvol en waarschijnlijk het smalste huis van Engeland. Zoveel meer dan een huis.” Volgens Winkworth is de interesse hoog, dus het is slechts een mum van tijd voordat het op de kop wordt getikt. Alhoewel het erg smal is, is er verticaal gezien veel ruimte en een tuin in een stad als Londen is ook altijd mooi meegenomen. De tuin is misschien niet erg groot, maar biedt wel een vredige afwisseling van een drukke dag in de stad. Het kan een opknapbeurt gebruiken, maar er zit potentie in.

londons-skinniest-house-goes-up-for-sale-winkworth-skinny-house-double-height-doors-to-garden-1600252651 London terras

Momenteel staat het “smalste pand van Londen” op de markt voor zo’n £995.000 (€1.092.361). Het dubbele bedrag waar de eigenaar er 11 jaar geleden voor betaalde. Check de website van de makelaar voor de uitgebreide details of misschien wel een bezichtiging.