De smaak van je sperma

Bij elke man is de smaak van sperma anders. De ene heeft iets meer bitter zaad, terwijl het voor een vrouw bij de ander weer heel zoet kan smaken. De oorzaak hiervan is grotendeels je levensstijl. Wanneer je gezond leeft en veel beweegt, zal niet alleen de kwaliteit maar ook de smaak van je zaad verbeteren.

En dat wil je, want je wilt er natuurlijk alles aan doen dat de vrouw het voorspel bij jou lekker vindt. En het is een schot in de roos als je sperma naar een zoete snoepmix smaakt.

Deze 5 dingen hebben invloed op de smaak

Dus heren, neem de onderstaande voedingsmiddelen en dranken mee in je menu en ze zal jou dankbaar zijn. Succes!

1. Peterselie

Peterselie is eigenlijk een gek product, want je kan het wel toevoegen aan je maaltijd, maar qua smaak gaat het niets doen. Althans, wanneer je de salade eet doet het niets aan de smaak. Want de smaak van je sperma gaat er wel degelijk van vooruit omdat het zoeter wordt door de onderdelen die in peterselie zitten. En wanneer je peterselie écht niet lekker vindt, moet je het gewoon even snel doorslikken met wat water.

2. Water

Water is ontzettend goed voor de smaak van je sperma. Het zorgt er namelijk voor dat de afvalstoffen in het lichaam afgevoerd kunnen worden en voorkomen dat de geur en smaak van je zaad onaangenamer wordt. En water draagt natuurlijk ook bij aan een gezondere levensstijl, dus dat is een win-win situatie. T

rouwens, denk niet dat een beetje limonade bij water toevoegen helpt aan de zoete smaak van sperma. Toegevoegde suikers doen namelijk juist niet ten goede aan de smaak.

3. Koffie

Een lekkere bak koffie naar binnen werken is prima voor jou, maar afschuwelijk voor je seks partner. Want door koffie wordt je sperma bitter. Dat is nou net niet wat je wilt. Behalve als je vriendin van een lekkere gin houdt, dan is het misschien een fijne bijkomstigheid.

Smaak van je sperma verbeteren

4. Cranberries

Cranberries zorgen ervoor dat de pH-waarde van je sperma op peil is. Het is natuurlijk mega zuur als je het eet, maar daar proeft je partner niks van. Trouwens, cranberries helpen ook wanneer je vaak last hebt van een blaasontsteking.

5. Selderij

Je houdt ervan of je haat het met elk deel van je lichaam: selderij. Je zou je toch ook niet kunnen voorstellen dat daar je sperma beter van gaat smaken. Maar toch: in selderij zit veel vitamine C en daardoor maak het je sperma minder zout. Zo kan je bijvoorbeeld ook kiwi eten, want daar zit ook veel vitamine C in.