Zorg ervoor jullie relatie speciaal is

Het belangrijkste: ze vindt je leuk, dat is ook de reden dat ze een relatie met je heeft. Dat wil niet zeggen dat je niks meer hoeft te doen nadat je haar hart hebt veroverd. Dat doet zij immers ook en vaker dan ooit doet ze moeite om er zo goed mogelijk uit te zien. Ze wil immers dat je trots bent dat juist zij jouw partner is. De inspanningen van de vrouw gaan feitelijk zover dat zelfs het meest negatieve aspect van hun karakter wordt gepresenteerd als een positieve eigenschap.

 

Het enige wat je moet doen om ervoor te zorgen dat haar interesse in jou niet verdwijnt, is haar het gevoel geven speciaal te zijn. Dat is eenvoudiger dan je denkt. Ga bijvoorbeeld na het eten samen een film kijken en vertel haar dan dat jij je op je gemak voelt bij haar. Zo’n uitspraak moet uiteraard wel gemeend zijn en niet afhankelijk zijn van de vraag of ze nu wel of geen make-up draagt. Zelfs wanneer ze in haar meest onaantrekkelijke outfit naast je zit, kun je haar nog steeds het gevoel geven dat ze het belangrijkste in je leven is. Uiteindelijk gaat het niet om de make-up of de outfit, maar om het karakter.

Wees haar steun en toeverlaat

Relaties draaien natuurlijk niet alleen om het geven van complimenten aan een vrouw, ook al zijn ze essentieel. Wat nog veel belangrijker is, is dat je er voor haar bent en haar helpt zichzelf te kunnen zijn en haar te stimuleren in haar ontwikkeling.

vrouw zal je nooit vergeten dating indruk maken

Concreet betekent dit dat je haar kunt helpen om haar eigen grenzen te verleggen en over haar eigen onzekerheden heen te stappen. Heeft ze bijvoorbeeld aangegeven een piercing stoer te vinden, maar durft ze niet zo’n zaak binnen te stappen, sleep haar er dan gewoon naartoe. Op die manier help haar die angsten te overwinnen en zal ze een stuk gelukkiger zijn. Je laat daarmee zien dat je haar perfect aanvoelt. Overigens werkt dat niet bij elke vrouw, maar gebruik je eigen intuïtie, bereid het goed voor en je zal merken dat ze jouw inspanningen waardeert.

Zorg voor een ‘personal touch’

Vrouwen stellen het op prijs als je attent bent. Bijvoorbeeld door haar spontaan bloemen te sturen of andere kleinigheidjes. Dergelijke kleine gebaren hebben een ongelofelijk grote impact op de gemiddelde vrouw. Het zorgt ervoor dat ze weet dat je aan haar denkt en dat alleen al zorgt voor een bijzonder gevoel.

Wat nog beter is, is de persoonlijke touch die je er aan geeft. Gewoon een bloemetje oppikken bij de bloemist als je van werk naar huis rijdt, is eenvoudig. Maak er een mooi verhaal van en zorg dat ze weet dat je het speciaal voor haar hebt uitgekozen. Door te zeggen dat je die ene bos maar hebt gekocht omdat de marktkraam ging sluiten en het nu dus extra goedkoop was, zal niet voor veel bonuspunten zorgen. Als je juist zegt dat je bij het zien van die bloemen aan haar moest denken, maakt het al snel een stuk specialer. Kortom, laat zien dat zij een grote rol speelt in je leven en dat je begrijpt dat het voor haar belangrijk is als je aan haar denkt.