De hamster van hiernaast

Van een hamster verwacht je dat ze heel onschuldig zijn. Zo doen ze niets anders dan slapen, rennen in hun rad, eten en drinken, toch? Kenna Buchanan weet dat dit echter niet zo is. Zo hoorde ze op een avond een vreemd geluid uit haar slaapkamermuur komen. Toen ze besefte dat er in de muur werd gegraven en een gat zag, raakte ze lichtelijk in paniek.

Omdat ze dacht dat er een mogelijk rattenprobleem in het appartement was, stuurde ze een berichtje naar haar huisgenoot en zei: “Help… er graaft iets in ons appartement.” Op het moment dat de totale paniek toe sloeg, kwam er een hoofd uit de muur. Het bleek dus helemaal geen rat te zijn, maar een hamster. Die van de buren om precies te zijn. Het beestje, Linda, was tot hun grote verbazing erin geslaagd om zich door de muur te bijten en aan de andere kant uit te komen. Ze wist Linda te vangen door haar naar buiten te lokken met tortillachips. Uiteindelijk heeft Kenna de hamster veilig terug weten te brengen bij de buren.

@kennabuchanan3

Entertaining night, the time my neighbors hamster chewed through our wall into my apartment!

♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

De grappige reacties

Dit hilarische incident heeft Kenna gedeeld op sociale media en is sindsdien viral gegaan. De video heeft namelijk op dit moment ruim 7,3 miljoen views, 853.500 likes en 4.370 comments. Iemand zei in de comments: “Teddybeer hamsters zijn altijd uit op dit soort dingen, ik zweer het.” Een ander zei: “‘Naar buiten gelokt met tortilla chips’. Ik heb me nog nooit zo met een hamster vergeleken.

Andere waren meer afgeleid door de naam van de hamster. Zo reageerde iemand met: “Het feit dat de hamster Linda heet, brengt me in een baan om de aarde.” Een tweede was het er mee eens en zei: “Het feit dat je weet dat je buurvrouw een hamster heeft, laat staan dat je haar naam weet, maakt me zo blij.” Als laatste delen mensen hun eigen verhalen waardoor je echt niet meer kan stoppen met lachen.

Wil jij hierdoor nu ook een hamster? Check dan hoeveel een huisdier kost per jaar.