De Lidl heeft fantastische aanbiedingen

Bij Lidl denk je misschien meteen aan betaalbare boodschappen, maar wist je dat ze nog zoveel meer te bieden hebben? Als je rondloopt in de Lidl zie je al snel meer dan alleen boodschappen: je vindt artikelen van kledingstukken en stijlvolle woonaccessoires tot hoogwaardige elektronica en heerlijke delicatessen. Je kunt daarom ook prima bij de Lidl terecht als je op zoek bent naar een nieuwe koffiemachine, een krachtige blender of een handig keukengadget.

Maar naast deze elektronische producten zijn er ook genoeg andere fantastische producten te vinden bij de Lidl, waaronder de nieuwe drijvende zitzak.

Lidl verkoopt een drijvende zitzak

Je kunt nu ultiem ontspannen met de “Swimming Bag” van SITTING POINT. Deze drijvende zitzak van mesh is de perfecte partner voor luie dagen bij het zwembad. Met zijn unieke eigenschappen biedt hij maximaal comfort en plezier. De zitzak drijft moeiteloos dankzij de vulling van 100% EPS-korrels, terwijl het maximaal draagvermogen van 90 kg lichaamsgewicht zorgt voor een stabiele en veilige ervaring.

Optimaal tot rust komen met maximale comfort - De Lidl verkoopt nu een zitzak die blijft drijven op water1

Drijvende zitzak

Lidl €86 Shop nu

Met een buitenhoes van 100% polyester mesh en een inlett van 100% polyester voelt de zitzak zacht en comfortabel aan. De EPS-korrels in de vulling vormen zich naar je lichaam, waardoor je een hele fijne ergonomische zitervaring hebt. Daarnaast is de zitzak ook vrij compact met afmetingen van ongeveer 115 x 20 x 142 cm. Je kunt de zitzak ook makkelijk in en uit het water tillen want het heeft maar een gewicht van ongeveer 4,60 kg.

Ga snel naar de website van de Lidl

De zitzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren, denk aan grijs, donkerblauw, blauw en oranje. Het past qua stijl dus ook gemakkelijk in elke tuin. Belangrijk om te weten is dat deze zitzak alleen geschikt is voor gebruik in privézwembaden en je het beter niet kan gebruiken op openbare wateren. Je kunt de drijvende zitzak bijvoorbeeld niet vastmaken waardoor het op open water makkelijk met het water kan afdrijven. Voor meer informatie kun je hier terecht en je kunt de in water drijvende zitzak van de Lidl al in huis halen voor €86,-. Veel dobber plezier!

Lees ook: Goedkope zonnebrand van de Lidl met SPF 30 is de ‘Beste Koop’, volgens de Consumentenbond.