Het huwelijk van Nicolette Kluijver en Joost Staudt

In 2012 stapten Nicolette Kluijver en Joost Staudt in het huwelijksbootje en kregen samen twee dochters en een zoon. In 2014 ging Kluijver aan de slag als presentatrice van Expeditie Robinson. Maar dan breken er zwaardere tijden aan, als Nicolette in 2017 de diagnose longkanker krijgt en een deel van haar linkerlong moet worden verwijderd. In 2020 kondigde Kluijver aan dat het huwelijk met haar man Joost voorbij was en dat het stel uit elkaar zou gaan. Ze zouden elkaar in de periode dat Nicolette aan kanker leed zijn “kwijtgeraakt.” Van een officiële scheiding kwam het echter nooit; tijdens de pandemie verhuist het stel voor onbepaalde tijd naar Bonaire samen met hun kinderen.

 

Het huis op Bonaire staat te koop

Het huis op Bonaire kochten Nicolette en Joost twee jaar geleden voor 732.000 euro. Voor hoeveel het huis twee jaar later te koop staat, blijft de vraag. De nieuwe bewoners krijgen er in elk geval geen misselijke hoeveelheid luxe voor terug. De locatie is top, gelegen in de bergen van Santa Barbara op slechts 10 minuten rijden van het centrum. Bovendien beschikt de locatie over een prachtig uitzicht over de Caribische zee.

Het huis zelf is uitgerust met maar liefst acht slaapkamers en negen badkamers. Daarnaast is de woning voorzien van zowel een zwembad als een bubbelbad, evenals airconditioning in elke kamer. Tot slot biedt de meer dan ruime tuin voldoende beschutting en vind je hier ligbedden, hangmatten en een groot terras met eettafel. Beklijk hieronder een aantal foto’s van de woning of kijk op de website van Bekendeburen:

woning van nicolette kluijver aangeboden zwembad

woning nicolette kluijver bonaire te koop

Terugkeer naar Nederland?

Voordat Nicolette en haar gezin voor onbepaalde tijd naar Bonaire vertrokken, woonden ze lange tijd op een boerderij in Ouderkerk aan de Amstel. Ze kocht de boerderij in 2014 voor een slordige 1.360.000 euro en zette deze in verband met de verhuizing naar Bonaire te koop voor 2.850.000 euro. Een totale winst van meer dan een miljoen lag daarmee in het verschiet, ware het niet dat Nicolette en Joost de woning niet verkocht kregen en deze van de markt moesten halen. Of Nicolette en Joost opnieuw hun intrede zullen nemen in de woonboerderij in Ouderkerk aan de Amstel is zeer de vraag. Ook op de woonboerderij is het prima vertoeven; het huis beschikt over vier slaapkamers, twee badkamers en een grote luxe keuken. Bovendien bevinden zich in de woning een eigen fitnessruimte, een jacuzzi en een steiger met aanlegplaats voor de deur.