Het is moeilijk om haar vertrouwen te winnen

Een vrouw met daddy issues heeft moeite met vertrouwen. Je zal daarom ook hard je best moeten doen om iets uit haar te krijgen.

Ze duwt je in het begin waarschijnlijk weg

Ze zal je misschien afwijzen, dingen doen die jij niet leuk vind en je misschien zelfs dumpen. Dit alles om te zien of jij bereid bent voor haar te vechten en om bij haar te blijven.

Ze zal je misschien achtervolgen

Ze gaat niet met een auto achter je aan rijden terwijl jij onderweg bent naar je werk. Maar op het moment dat zij je wegduwt en jij besluit om naar iemand anders te gaan. Dan is de mogelijkheid er dat zij ineens volledig voor jou gaat en spijt heeft dat ze je gedumpt heeft.

Ze zal je continu testen

Mocht je uiteindelijk in een relatie zitten met de dame in kwestie, dan zal je misschien niet merken dat je bezig bent met verschillende testen die de dame heeft verzonnen. Het hangt van haar karakter af of je slaagt of niet.

Ze zal heel snel het bed met je induiken

Een vrouw met daddy issues zal dit snel doen. Ze ziet het namelijk als een onderhandeling en zal denken dat vroeg toegeven aan deze handeling haar lot als je vriendin zal bezegelen. Maarja, zo werkt daten natuurlijk niet.

Ze zal flirten met andere mannen

Ze wil absoluut niet vreemdgaan of je bedriegen op welke manier dan ook. Het is simpelweg dat ze geen genoeg krijgt van aandacht van mannen.