De vrouw van doelnam Marc-André ter Stegen

Even voorstellen: Marc-André ter Stegen, 29 jaar en de eerste doelman bij FC Barcelona. Opvallend is zijn achternaam, die is natuurlijk gewoon Nederlands. Hij heeft van zijn vaders kant namelijk Nederlandse voorouders. Dat geldt ook voor die andere Duitse international, Robin Gosens. Dat hele verhaal over de afkomst van Ter Stegen mag je overigens gelijk weer vergeten, het gaat immers niet om hem, maar om zijn vrouw, de Nederlandse architecte Daniela Jehle. En dat is zeker geen doorsnee voetbalvrouw.

We stellen graag Daniela Jehle voor

Behalve extreem mooi is mevrouw Ter Stege ook een dame die zich niet laat tegenhouden door grenzen. Zo heeft ze haar studie architectuur afgerond in Barcelona nadat ze eerder in San Diego een jaar de High School volgde. Inmiddels is het stel heel gelukkig in Spanje en worden we regelmatig getrakteerd op mooie foto’s van Dani, zoals ze zichzelf noemt. Naast Dani en Marc-André bestaat het gezin uit hun zoon en hun hond Bali.

Op Instagram heeft Dani een flinke fanbase opgebouwd en dat is niet zo heel vreemd als je de afbeeldingen goed bekijkt. Dani komt zelf uit een groot gezin met vier kinderen. Zo heeft ze nog twee zussen onder zich: Katharina en Stefanie en een broer met de naam Timo. Haar ouders zijn inmiddels gescheiden en Dani’s moeder heeft inmiddels met haar nieuwe partner ook een dochter. Ondertussen kunnen wij ons in ieder geval vergapen aan haar foto’s op Instagram.