De vrouw dacht simpel: als de man constant naar de kroeg gaat dan breng ik de kroeg wel naar hem. En zo geschiedde. Jayne Tapper (toepasselijke achternaam trouwens) bouwde namelijk een eigen kroeg in haar achtertuin.

Ook een kroeg in de achtertuin? Prijskaartje van zo’n 6.000 euro

Zoals je hierboven kunt zien is het geen krakkemikkige bouwhut geworden. Ze heeft het serieus aangepakt. Zo is er verlichting te zien, is de gevel versierd met een paar bordjes en planten en helemaal rechts is zelfs een naambordje te zien. De vrouw heeft de kroeg de naam ‘The Doghouse Inn’ gegeven, dit is een verwijzing naar de drie jachthonden van het koppel. De kosten? Die vielen allerminst mee: 6.000 euro. Natuurlijk is dat een investering, maar wie kan nou zeggen dat hij zijn eigen kroeg in de achtertuin heeft? De man van Jayne Tapper dus. Het wordt sowieso hoog tijd dat hij een standbeeld gaat bouwen voor haar want ze heeft ook een televisie in de kroeg gehangen zodat hij daar altijd zijn sport kan kijken. Droomvrouw-alert!

In deze viral-video legt ze uit wat er allemaal precies gebeurd is voordat ze deze kroeg uit de grond stampte:

Ook een idee voor jouw thuis?

Dus heb je ook last van een vriendin/vrouw die vaak klaagt dat je te weinig thuis bent? Stuur haar dan dit artikel en wie weet is de oplossing nabij. Moet je haar wel even overtuigen 6.000 euro op tafel te leggen omdat je liever bier gaat tanken dan knuffelen met je partner op de bank. Misschien is de goedkopere optie in de vorm van een opblaasbare kroeg in je achtertuin daarom een optie.