Zo laat je een vrouw lachen

Een vrouw aan het lachen maken lijkt soms erg lastig, maar dat valt uiteindelijk toch best wel mee. Wij geven je tips om een vrouw aan het lachen te maken.

 

1. Pas op met sarcasme

Sarcasme kan door iedereen heel anders geïnterpreteerd worden, daarom moet je er heel erg mee oppassen. Sarcasme kan namelijk een negatieve werking hebben en dan maak je een vrouw juist niet aan het lachen. In het begin moet je dan ook proberen je sarcasme niet op haar te richten, hierdoor kan je voorkomen dat het verkeerd opgevat wordt. Zodra de tijd rijp is en je merkt dat je wel een dolletje kan maken met haar, dan kan je zeker wel sarcasme richting haar in de strijd gooien.

hoe vrouw aan het lachen maken

2. Doe waar jij goed in bent

Je hebt vast wel je vaste manieren waarop je mensen aan het lachen maakt op verjaardagen of andere feestjes. Doe dus gewoon waar je goed in bent, blijf jezelf en maak die vrouw aan het lachen. Als iedereen er tijdens deze feestjes ook al om moet lachen, dan gaat deze vrouw het vast ook geweldig vinden. Vindt ze dat niet? Misschien is het dan simpelweg geen match made in heaven.

3. Plagen en teasen

De spreuk ‘meisjes plagen, kusjes vragen’ bestaat niet voor niets. Plagen is een manier om aan de dame te laten merken dat je haar wel ziet zitten. Het blijft een klassieke manier om haar aan het lachen te krijgen en bovendien ook nog eens met haar te flirten.

hoe vrouw laten lachen

Wil jij meer leren over het versieren van een vrouw? Lees dan de eenvoudige tips om goed in flirten te worden.

4. Vertel een verhaal

Verhalen over je kindertijd of iets dergelijks zijn eigenlijk altijd goed. Vooral als er iets klunzigs gebeurd is wat jij zelf hebt meegemaakt. Hierdoor maak je haar zeker weten aan het lachen en leert ze jou een beetje meer kennen. Bovendien is zelfspot ook altijd wel een goede manier.

5. Online? Laat de emoji’s soms hun werk doen

Mocht je deze dame nou alleen online spreken, laat dan de emoji’s het werk doen. Hierdoor maak je duidelijk wat je met het verhaal bedoelt en druk je je echte gevoelens uit. Je berichtje krijgt een hele andere lading als je er een emoji achter zet. Dan kan je haar zeker aan het lachen maken. Pas echter op dat je dit niet te vaak doet. Je bent tenslotte geen jochie meer.

Wil je nog meer indruk maken op haar? Dit vinden vrouwen woest aantrekkelijk aan mannen.