Arjen Lubach is hilarisch

Arjen Lubach heeft al vaker bewezen erg grappig te zijn. Hij speelt in zijn programma Zondag met Lubach vaak in op de actualiteit. Zo knalde hij alle complottheorieën over 5g en corona omver. Ook pakte hij de mensen aan die geen anderhalve meter afstand hielden. Daarnaast is die erg bekend van het filmpje waarin hij Nederland voorstelt aan Donald Trump. Nu zullen we jullie ook een kijkje in zijn persoonlijke leven geven door jullie voor te stellen aan zijn vriendin.

Arjen Lubach probeert zijn privéleven privé te houden. Daarom zijn maar weinig mensen op de hoogte van wat hij doet als de camera’s uit staan. Wij kunnen je vertellen dat zijn vriendin Martine de Jong is.

Martine de Jong is betrokken bij Zondag met Lubach

Martine de Jong is een schrijfster. Zo is ze bijvoorbeeld een recensent-columniste bij de Volkskrant. Ook heeft ze een belangrijke rol bij de Zondag met Lubach. Ze is daar namelijk art-director en schrijfster. Martine de Jong heeft dus een belangrijke rol in het programma van haar vriend. Sinds 2015 zijn Arjen Lubach en Martine de Jong een setje. Uit een eerdere relatie heeft Martine de Jong twee kinderen gekregen. Arjen lijkt goed overweg te kunnen met de kinderen van Martine.

Arjen Lubach had eerder een relatie met Janine Abbring

Vele jaren geleden had Arjen Lubach een knipperlichtrelatie met Janine Abbring. Zij vond Arjen niet echt een relatie-type. Zo vertelde ze in een interview: “Arjen is niet echt geschikt voor relaties. Hij vindt het gezellig als ik langskwam bij hem thuis. Maar dan kwam het erop neer dat ik beneden in zijn woonkamer zat te werken en hij op zijn zolderkamer dance maakte. Dat is Arjens definitie van ‘gezellig.” Zijn match met Martine lijkt dus succesvoller te zijn. Bekijk hier meer foto’s van Martine de Jong:

View this post on Instagram

Werkfie 🔘🔘

A post shared by Martine de Jong (@10e) on