Coronavirus en complottheorieën

Het coronavirus heeft over de hele wereld al veel slachtoffers gemaakt. Daarnaast heeft het veel meer gevolgen zoals alle maatregelen die er wereldwijd worden genomen. Je kan je wel voorstellen dat er meerdere complottheorieën over het coronavirus de kop opsteken. Sommige mensen denken bijvoorbeeld dat het coronavirus ingezet is als wapen, en door mensen zelf is gecreëerd. Een andere complottheorie is dat het 5g netwerk iets met corona te maken zou hebben. Arjen Lubach pakt deze mensen op geniale wijze aan.

Arjen Lubach laat van zich horen

Jij denkt misschien dat het absurd is dat je een verband ziet tussen het 5g netwerk en het coronavirus. Gelukkig ziet het overgrote deel van de mensen dat in. Toch zijn er ook een aantal mensen die hier heilig in geloven. Als ze hier niet naar zouden handelen zou dat prima zijn. Maar doet doen ze dus wel. Zo zetten deze mensen zendmasten in de fik om op die manier ‘het coronavirus tegen te gaan’. Arjen Lubach knalt deze theorieën over 5g en corona geniaal omver. Bekijk het fragment hieronder:

 

Arjen Lubach heeft zich al eens uitgelaten over het coronavirus

Eerder heeft de beste man zich ook al geërgerd aan gevolgen van coronavirus. Toen ging het over de maatregelen die niet goed werden nageleefd door de Nederlandse bevolking. Hier pakte hij mensen die geen afstand hielden op geniale wijze aan. Nu is het seizoen van Zondag met Lubach helaas afgelopen waardoor we het even moeten doen zonder de genialiteit van de televisiepresentator. Tot dan kan je wel dit hilarische fragment bekijken waarin Lubach het heeft over de zomer- en wintertijd. Ook blijft dit wereldberoemde filmpje waarin Lubach Nederland voorstelt aan Amerika erg leuk.