Caterina Masetti Zannini is de vriendin van F1-coureur Pierre Gasly

Helaas voor hem en gelukkig voor ons zal hij er wel mee moeten leven dat ze die schoonheid met heel de wereld deelt. Zijn vriendin Caterina Masetti Zannini plaatste recent namelijk prachtige foto’s van haar in bikini op Instagram.

Hoewel Pierre Gasly niet tot de hoogvliegers hoort in de Formule 1, is zijn vriendin wel degelijk heel wat eremetaal waard. Ze is absoluut een dame waarop vrijwel iedere man jaloers is. Het is dan ook een traditie dat F1-coureurs met de mooiste vrouwen relaties starten. Zo werd Lewis Hamilton ook al eerder gezien met de prachtige Nederlandse Instagram-ster Cindy Kimberly. Ook met de Italiaanse Caterina Masetti Zannini heeft Pierre Gasly absoluut een schot in de roos geraakt.

Zijn vlam heeft met de naam Caterina Masetti Zannini bovendien ook een naam die haar schoonheid al verraadt. Als je zo’n naam leest dan verwacht je namelijk gelijk een Italiaans fotomodel en in dit geval klopt dat ook. Ze heeft echter nog veel meer in haar mars. Ze is namelijk uiterst intelligent. Zo studeert ze ruimtevaarttechniek. Geen baantjes zoals vloggen voor haar dus. De Italiaanse signora vormt al sinds 2018 een koppel met haar Pierre Gasly. Heel logisch natuurlijk dat de Fransman nog lang niet op haar uitgekeken is.

Als ze niet hard aan het studeren is, dan is de knappe Caterina Masetti Zannini graag aan het reizen met Pierre. Op één van deze tripjes nam ze deze uitdagende foto’s en plaatste se op Instagram: