De vriendin van Formule 1-coureur Pierre Gasly

Dat Formule 1-coureurs knappe vriendinnen hebben, dat is wel duidelijk. Zo is de vriendin van F1-coureur Esteban Ocon ook een plaatje om te zien. Al moeten wij zeggen dat Pierre Gasly het wel erg heeft getroffen met zijn vriendin. Haar naam is net zo mooi als haar uiterlijk. Caterina Masetti Zannini is haar naam en de Italiaanse schoonheid spat er vanaf.

Caterina Masetti Zannini en Pierre Gasly zijn al sinds 2018 bij elkaar en vormen dus al een tijd een goed koppel. Nou Pierre, wij zouden deze ook zeker stevig blijven vasthouden als wij jou waren. De vriendin van Formule 1-coureur Pierre Gasly is echter geen model, influencer of host. Al moeten wij zeggen dat zij met haar looks dat zonder problemen zou kunnen. Deze slimme 21 jarige is student ruimtevaarttechniek. Geen dom meisje maar een slimme vrouw.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Yes, you’re right! That’s a lion’s mane 🦁

Een bericht gedeeld door Caterina Masetti Zannini (@catemasettizannini) op

De knappe Caterina Masetti Zannini op Instagram

Pierre Gasly is natuurlijk veel aan het reizen en op pad om met gigantische snelheden over een baan te scheuren. Niks mis mee en hij en Caterina proberen daar het meeste van te maken. Als Caterina niet in de boeken zit, dan is ze op reis met haar geliefde racer. Leuke trips tussen het racen door zorgen natuurlijk voor mooie plaatjes. Al moeten we zeggen dat de vriendin van de F1-coureur in Italië woont, wat voor ons er altijd uitziet als vakantie. Wat een pracht land en met deze pracht dame op de voorgrond is het helemaal compleet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caterina Masetti Zannini (@catemasettizannini) on

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caterina Masetti Zannini (@catemasettizannini) on