Deze nieuwe series worden verwacht in augustus 2021

In de series die in augustus nieuw op Netflix komen staat één ding centraal: mysterie. Door verdwijningen, moordaanslagen en zoektochten naar het verleden wordt al gauw duidelijk dat in de shows niets is wat het lijkt. Zo blijven we als kijker van begin tot het einde op het puntje van onze stoel zitten. Deze drie toppers moet je de komende weken kijken.

Hit & Run

Al langere tijd kijken we uit naar Hit & Runmaar vanaf vrijdag 6 augustus is het eindelijk zover. Dan staat het eerste seizoen van de show van de makers van Fauda nieuw op Netflix. Een man met een mysterieus oorlogsverleden komt erachter dat zijn vrouw het slachtoffer is geworden van een fatale aanrijding. Maar was het wel een ongeluk? Was zijn vriendin wel wie ze zei dat ze was? Of had de bestuurder het eigenlijk op hém gemunt? Hij gaat op onderzoek uit en komt er al gauw achter dat de waarheid meer gecompliceerd is dan hij aanvankelijk dacht.

 

Clickbait

Op Clickbait zullen we nog net iets langer moeten wachten. De serie verschijnt namelijk (pas) op 25 augustus. In de show raakt een geliefde vader, zoon, broer en vriend plotseling vermist. Dan duikt hij op in een afgelegen en onherkenbare kamer. Een bord voor zijn neus vertelt de boodschap dat hij vrouwen mishandelt en dat hij bij 5 miljoen ‘clicks’ zal gaan sterven. Is dit een bekentenis van hem? Of is hij ontvoerd? En wat gaat er écht gebeuren bij die 5 miljoen clicks? Over een paar weken, als Clickbait nieuw op Netflix staat, komen we daar achter.

 

Disparu à Jamais (Gone for Good)

Deze serie is één van de recente verfilmingen van de spannende Harlan Coben boeken. Disparu à Jamais, ook wel Gone for Good genoemd, gaat over Guillaume Lucchesi. De dood lijkt hem te achtervolgen. Zo overlijden zijn broer en zijn vrouw. Gelukkig vindt hij in Judith een nieuwe liefde. Op de begrafenis van Guillaumes moeder, verdwijnt Judith opeens. Het is het startsein voor een reeks mysterieuze gebeurtenissen waarin de huidige verdwijning wellicht een band heeft met de dood van zijn broer en vroegere vrouw. Vanaf 13 augsutus staat de serie nieuw op Netflix.