Harry Styles heeft de actrice leren kennen op de set

De twee tortelduiven leerden elkaar kennen op de set van de film ‘Don’t Worry Darling’. Harry Styles speelt hierin een van de hoofdrollen terwijl Olivia Wilde haar regiedebuut maakt. Toen de twee een bruiloft bezochten, begonnen de geruchten over een relatie tussen de twee in hevigheid toe te nemen.

Harry Styles was hier overigens niet blij mee. De zanger heeft gefrustreerd gereageerd op het uitlekken van het prille liefdesgeluk. Vandaar dat hij ook heeft geprobeerd de ‘rat’ uit zijn entourage te vinden die het nieuws wereldkundig heeft gemaakt. Zo verspreidde hij allerlei valse geruchten in de hoop dat dit ook gelekt zou worden om zodoende het lek op te sporen.

Olivia Wilde komt net uit een relatie

De relatie van de twee zou inmiddels al enkele weken duren. Dat is snel gegaan, want Olivia Wilde is nog niet zo lang beschikbaar. In november 2020 beƫindigde zij namelijk haar relatie met Jason Sudeikis. Dit is de vader van haar twee kinderen en ze was met hem samen sinds 2011.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

Harry Styles heeft ondertussen al een heel blik aan extreem aantrekkelijke vrouwen aan de haak geslagen. Zo was hij samen met Kendall Jenner, Taylor Swift and Victoria’s Secret-modellen Sara Sampaio en Camille Row. Ook de fans van One Direction hebben inmiddels goedkeuring gegeven. Normaal gesproken zijn zij niet al te blij als hun idool een nieuwe vlam heeft, maar in dit geval is de consensus dat het een goede match is. De twee hebben namelijk erg veel affectie voor elkaar en zien er erg gelukkig uit.

De Amerikaanse Olivia Wilde is beeldschoon, dus dat Harry voor haar charmes is gevallen verbaast ons niks. De actrice speelde onder andere in Rush en Richard Jewell en heeft op instagram een schare van 3.7 miljoen volgers verzameld:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)