Je vriendin niet begrijpen

Vaak denken wij mannen vrouwen wel door te hebben. Echter bewijst de werkelijkheid meer dan eens het tegendeel. Vrouwen gaan nu eenmaal door fases. Van dolgelukkig en vrolijk, naar doodongelukkig en niet te genieten. Veel mannen gaan hier totaal verkeerd mee om. Ze verwarren emotioneel met gek en zoeken oorzaken vaak bij zichzelf. Hierdoor gaan ze onnodige discussies aan, waardoor hun partner zich alleen maar meer gaat ergeren. Probeer oordelen aan de kant te zetten en daadwerkelijke oorzaken te achterhalen. Zorg er vooral voor dat je er gewoon voor haar bent wanneer ze dit nodig heeft.

Relatie MAN MAN

Micro-cheating is heel gevaarlijk voor jullie relatie

Het is je eindelijk gelukt om haar voor je te winnen, dus stop met het zoeken naar bevestiging bij andere vrouwen. Wat jij ziet als onschuldig, kan voor je vriendin erg confronterend en vertrouwen beschamend zijn. Een relatie is gebaseerd op vertrouwen, dus dit is het laatste dat je kwijt wilt raken. Lichtelijk flirten is menselijk en hoort misschien zelfs wel bij leuk contact. Zorg echter dat je hier duidelijke afspraken over maakt met je vriendin en vooral niks verzwijgt. Lees ook wat micro-cheating precies is en voorkom dat jij in de fout gaat

Verkeerde emotionele betrokkenheid

Het is bekend dat vrouwen over het algemeen wat emotioneler zijn ingesteld dan mannen. Verkeerde communicatie op dat gebied is dan ook een struikelblok in vele relaties. Het is zaak genoeg tijd te investeren in de emotionele gesteldheid van je partner. Op deze manier is het makkelijker te begrijpen hoe ze zich voelt. Oefening baart kunst, want de meeste mannen zijn niet geboren met het talent om door de ‘er is niks aan de hand’ heen te prikken. Er is ook een keerzijde op emotioneel gebied. Vrouwen hechten redelijk veel waarde aan de gevreesde ‘ik hou van je’. Ga hier dus ook secuur mee om en gooi het niet al na een paar dates op tafel.

Relatie MAN MAN

Afzonderen van vrienden en familie

We kennen het allemaal. Niemand komt tussen jou en groep vrienden. Wekelijks hebben jullie de grootste lol met zijn allen. Dan komen er relaties om de hoek kijken. Wekelijkse afspraken worden maandelijks, en zelfs die worden regelmatig afgezegd. Ook familie moet smeken om je nog eens te zien buiten de ‘verplichte’ sociale gelegenheden om. Dit alles omdat het nieuwe koppel onlosmakelijk aan elkaar verbonden is.

Dit is niet gezond tijdens de relatie en al helemaal niet in het geval dat een relatie tot zijn einde komt. Dit laatste moet je natuurlijk nooit van uit gaan, maar het is hoe dan ook belangrijk om de vriendschappen en banden die je hebt niet te verwaarlozen. Introduceer haar in plaats daarvan in jouw kringen en laat je vice versa introduceren in die van haar.