De hele studio vies maken met verf

Voor dit vriendenuitje moet je in de Pretfabriek in Woerden zijn, vlak naast Utrecht. Voor maar liefst € 18,95 p.p. mag je 90 minuten met je vrienden een studio onderkliederen. Je kan zo ‘creatief’ zijn als je zelf wil. Je kan gooien, verven, maar ook de bedoeling leeggieten. De hele studio mag vies worden. Ook een heerlijke activiteit natuurlijk als je even volledig je frustraties wil kwijt moet.

 

Creëer een meesterwerk

Hiernaast koop je een canvasdoek (vanaf € 16,50) die je uiteindelijk in je mancave kan ophangen. Fleurt de bedoeling ook weer lekker op. Wanneer je jullie meesterwerk willen bewaren, dan moet je wel even een weekje wachten. Er zal hoogstwaarschijnlijk een grote hoeveelheid verf gebruikt zijn, en jullie artistieke parel moet daarom ook nog even drogen. Als je geen zin hebt om hem op te halen dan kan hij altijd nog naar huis worden opgestuurd.

Lekker smerig worden

Je kan aan de activiteit meedoen vanaf vier personen, tot maximaal 18 personen, dus trommel je vrienden allemaal maar op. Dan kan je eindelijk bij die ene vervelende vriend eens een flinke klodder verf in zijn gezicht gooien, is dat even lekker. Let op: Het is niet heel handig om je mooie kleren naar deze activiteit aan te doen, dat zul je wel begrijpen. Ondanks dat je een speciaal spatdicht pak hiervoor kan krijgen voor ongeveer € 3, kan het natuurlijk zo zijn dat er toch wat klodders op je favoriete trui belanden. Daarom is het wel zo verstandig om een oud kloffie uit de kast te trekken wanneer je naar de Pretfabriek gaat. Al met al een heerlijk vriendenuitje om even lekker baldadig te doen en om te kijken welke vriend nu daadwerkelijk creatief is.

@reistijdnl Het is het zo waard 🎨🖌️ #painting #artist #mustdo #watdoenin #dateidea #friends #bucketlist #tips #summerbucketlist ♬ 前途浩浩荡荡万事皆可期待 – 静哥

Zin om daarna nog even met zijn allen in de kroeg een pilsje te pakken? Check dan vooral de 10 leukste kroegen van Utrecht.