Ex-voetballer en inmiddels ondernemer

Demy de Zeeuw, geboren in Apeldoorn, heeft een voetbalcarrière gehad die zijn gelijke niet kent. Met clubs zoals Go Ahead Eagles, AZ en Ajax op zijn cv, en een aardig aantal internationale optredens met het Nederlands elftal tussen 2007 en 2010, heeft De Zeeuw zijn naam gevestigd als een betrouwbare middenvelder in het Nederlandse voetbal.

In oktober 2016 zette Demy definitief een punt achter zijn voetbalcarrière om zich te storten op het ondernemerschap, een beslissing die zijn vruchten wel degelijk heeft afgeworpen. Zelfs tijdens zijn tijd op het veld was hij actief bezig met het opbouwen van diverse bedrijven.

Ook doet de oud-voetballer mee met het nieuwste seizoen van de Videoland-serie Special Forces VIPS, waarin 12 bekende Nederlanders zich op strenge wijze laten klaarstomen voor de zware training van de Special Forces.

Wat is het vermogen van Demy de Zeeuw?

Terwijl zijn prestaties op het voetbalveld uiteindelijk als een nachtkaars uitging, heeft Demy de Zeeuw zakelijk gezien enorme successen geboekt. Als mede-oprichter van het Instagram-account 433 (71,4 miljoen volgers) en het kledingmerk BALR., heeft Demy de Zeeuw een aanzienlijk vermogen bij elkaar weten te schrapen. Geschat op zo’n 17-18 miljoen euro laat zijn succes zien dat zijn talenten niet beperkt zijn tot simpelweg een balletje trappen.

 

Met wie mag hij al dit geld delen?

Naast zijn professionele successen heeft Demy de Zeeuw ook erg veel geluk gevonden in zijn persoonlijke leven. In 2021 heeft hij het jawoord gegeven aan zijn vrouw Danielle Slof in een eeuwenoud Spaans kasteel, gelegen in het hart van Barcelona. Samen hebben ze twee kinderen.