Wij hebben op een rijtje gezet waarom er altijd een pispaaltje bij jou in de vriendengroep nodig is. Iedereen weet wie het is, dus we hoeven je niet uit te leggen waar je diegene aan kan herkennen.

Erkenning van geluk

Je weet dat je vriend nogal een einzelgänger kan zijn. Zolang jij hem niet ergens mee naartoe neemt, zou hij zichzelf zo dagen in zijn huis kunnen opsluiten. Toch zie je dat hij kan genieten van de meest simpele dingen in het leven. Deze waardering laat zien dat vriendschap toch wel fijn is om te hebben en dat je ook een ander gelukkig kan maken.

pispaaltje MAN MAN

Vrouwen versieren

Het kan zo zijn dat je vriend het lastig heeft op het gebied van vrouwen. Het zit vaak gewoon niet mee en dat is sneu om te zien. Je kan je vriend dus alles leren op het gebied van vrouwen en hem daarbij helpen. Het is toch eng om op een vrouw af te stappen als je verlegen bent. Als deze eenvoudige tips om ècht goed te flirten niet werken, is het tijd voor jou om in te grijpen. Je kan hem leren hoe het moet, maar vooral ook hoe het dus echt niet moet. Hierin zal jij een voorbeeld voor hem zijn. En laten we eerlijk zijn mannen, het voelt goed om anderen iets bij te brengen.

Legendarische momenten

Je moet niet vergeten dat je pispaaltje ook voor de meest legendarische momenten zorgt. Dit zijn momenten die je nooit meer kan en wil vergeten. Of hij nou een geniale actie uithaalt of dat hij zichzelf compleet te kakken zet waardoor jij weer moet huilen van het lachen, het is simpelweg genieten. De verhalen keren toch altijd weer terug, dus deze legendarische herinneringen heb je aan je maat te danken.

pispaaltje MAN MAN

Een hechte band met het pispaaltje

Hoe je het ook wendt of keert, diegene maakt de vriendengroep echt hechter. Iedereen weet dat hij het sulletje van de dag kan zijn, maar dit is altijd op een positieve manier. Meestal komt dit ook omdat hij zo makkelijk op de kast te jagen is. Iedereen weet dat je aan het dollen bent. Maar om je vriend lekker te laten happen, dat is toch heerlijk.