Voordelige smartphones onder de 300 euro

Tegenwoordig betaal je voor veel smartphones vijfhonderd of zelfs duizend euro. Maar gelukkig is dit niet bij alle modellen het geval. Er zijn namelijk wel degelijk een aantal voordelige smartphones die de moeite meer dan waard zijn.

Wij hebben voor jou vijf goede smartphones uitgezocht die allemaal minder dan 300 euro kosten.

1. OPPO A72 – 128GB

Deze smartphone heeft een scherm met een ultrahoge resolutie en een modern ontwerp. De telefoon is uitgerust met een 48MP hoofdcamera, 8MP ultra groothoeklens, 2MP monolens en een 2MP portretlens. Zo ben jij altijd verzekerd van de stijlvolste shots voor je Instagram-pagina. Bovendien is de OPPO A72 binnen no-time opgeladen door de meegeleverde snellader.

OPPO A72

A72 - 128GB - Paars

OPPO €229 Shop nu

2. POCO M3

Voor een zeer schappelijke prijs kun je deze telefoon in je handen krijgen om vervolgens de
mooiste plaatjes te gaan schieten. Deze telefoon heeft net also de OPPO A72 een 48MP hoofdcamera. Het 6,53 inch scherm zorgt ervoor dat jij jouw gemaakte foto’s ook daadwerkelijk op een flink scherm kan bewonderen.¬† Daarnaast zit er een krachtige Snapdragon 662 in, wat er ook voor zorgt dat de telefoon lekker snel is.

POCO M3

POCO M3

Xiaomi €199,95 Shop nu

3. Motorola G9 Plus

De Motorola G9 Plus is een krachtige telefoon. Dankzij de Snapdragon 730G-processor is het hij niet alleen ontzettend snel maar kan hij ook nog meer grafische kracht aan, wat natuurlijk van pas komt bij het gamen en het kijken van video’s. Daarnaast heeft deze telefoon een 64MP camera, waarmee je ook bij weinig licht de mooiste foto’s kunt maken.

Motorola G9 Plus

Moto G9 Plus

Motorola €227,95 Shop nu

4. OnePlus N100

De OnePlus N100 is een telefoon met een 6,5 inch scherm en een 13MP camera. Daarnaast heeft deze telefoon 64GB aan opslagruimten, zodat je lekker veel apps kunt downloaden zonder dat de snelheid eronder lijdt. De telefoon beschikt ook over twee luidsprekers voor extra goed geluid. Dit zorgt voor een nog betere ervaring bij het kijken naar films of luisteren naar muziek.

OnePlus N100 goedkope smartphone

OnePlus N100

OnePlus €157 Shop nu

5. Xiaomi MI 10T Lite

Dit is een van de voordelige smartphones die helemaal klaar is voor de toekomst. Deze telefoon ondersteunt namelijk 5G. Dit betekent dat je met dit toestel nog sneller kunt internetten. Daarnaast zijn de camera’s op deze telefoon ook niet mis. Zo bevat dit toestel een krachtige 64MP hoofdcamera, 8MP ultragroothoekcamera, 2MP dieptesensor, 2MP macro camera en een 16MPn-display-camera. Hecht jij veel waarde aan snel internet en het maken maken de mooiste foto’s dan is dit zeker een toestel om naar te kijken.

Xiaomi Mi 10T Lite

Xiaomi Mi 10T Lite - 64GB

Xiaomi €295 Shop nu

Hecht jij veel waarde aan de mooiste foto’s? Check dan de smartphones met een goede camera.