Tekenen van een volwassen vrouw

Jullie relatie kan dan wel zo leuk en vurig zijn, maar als je persoon geen serieuze levensstijl heeft, schiet het niet op. Dit zijn 5 tekenen hoe je een volwassen vrouw van een meisje onderscheidt.

1. Ze heeft concrete toekomstplannen

Dit geeft je veel inzicht of je nou een volwassen vrouw aan het daten bent. Als ze geen enkel idee heeft wat ze wil met haar leven en ze dat ook niet probeert uit te zoeken, is dat geen goed teken. Het is geen goed teken als ze van dag tot dag leeft. Als je echter een vrouw tegenkomt die duidelijk weet wat ze wil en een toekomstbeeld voor ogen heeft, weet je dat je goed zit. Dit betekent waarschijnlijk ook dat jij in haar toekomst zit en dat ze daarom vol voor je gaat.

volwassen vrouw aan het daten

2. Onafhankelijk

Een vrouw is onafhankelijk. Dit betekent dat ze het in haar eentje kan redden. Ze leunt niet te veel op haar ouders en vrienden en kan het ook hebben als ze een keer een avondje zonder jou moet doorbrengen. Als je een onafhankelijke vrouw date mag je je handen dichtknijpen, want sommigen vrouwen worden nooit onafhankelijk.

3. Gezonde leefstijl

Ze weet hoe ze voor zichzelf moet zorgen. Haar studententijd ligt achter haar. Ze weet dat het belangrijk is om gezond te blijven en ze gaat niet roekeloos door het leven. Als ze goed voor zichzelf kan zorgen betekent dat waarschijnlijk ook dat ze goed voor jou kan zorgen. Het is fijn om een vrouw te daten waar jij je niet de hele tijd over hoeft te ontfermen.

volwassen vrouw daten

4. Goede gesprekken

Dit is natuurlijk een belangrijk punt van een relatie waar toekomst in zit. Jullie hebben meer dan een oppervlakkige band en kunnen wel uren met elkaar praten zonder verveeld te raken. Dit geeft je ook de mogelijkheid om goed te luisteren, wat weer een belangrijke relatieskill is voor een man. Een meisje zal hier echter nog niet klaar voor zijn.

5. Kleding

Hoe een vrouw zich kleedt, is erg verschillend van hoe een meisje zich kleedt. Meisjes gaan schaars gekleed omdat ze denken dat dit de manier is waarop ze sexy overkomen. Vrouwen zijn zo zeker van zichzelf dat ze dit helemaal niet niet nodig hebben. Dit zelfvertrouwen is erg aantrekkelijk voor mannen.