Nieuwe Volkswagen Caddy Mini-Camper

De nieuwe camper van Volkswagen mag erg klein aandoen, maar vergis je niet. Het is een volwaardige compacte camper met tal van mogelijkheden. De Caddy Mini-Camper is een volledig uitgeruste camper met voldoende slaapruimte.

We vinden bijvoorbeeld een bed van bed twee meter. Het panoramadak is vervaardigd van glas zodat je desgewenst naar buiten kunt kijken. Leuk detail: het is met een druk op de knop te verduisteren.

Kortom, deze reiswagen heeft alles in huis voor een perfecte nachtrust. Aan de achterzijde kun je de glamping lodge bevestigen. Klinkt enorm luxe natuurlijk, maar de realiteit is dat het gewoon een tent in waardoor je de leefruimte aangenaam kunt vergroten.

VW camper tent

Compact en volwaardig op reis gaan

Ook al doet de naam vermoeden dat er met de Caddy Mini-Camper een nieuw product aan de toch al grote Volkswagen familie is toegevoegd, helemaal nieuw is het niet. De nieuwe Caddy is de opvolger van de oude Caddy Beach. Men borduurt dus gewoon voort op het aloude concept van de kleine kampeerwagen uit 2005.

Uitgaande van de internationale bestellijsten vermoeden we in ieder geval dat er mogelijk drie verschillende uitvoeringen van de vernieuwde bolide het levenslicht zullen zien. In dat geval gaat het uitvoeringen met een TDi dieselmotor met 76,102 of 122 pk. In september weten we ongetwijfeld meer te melden.

volkswagen-caddy-mini-camper2-600x328

Voor velen is een campingvakantie de fijnste besteding. Wil jij de koning van de camping zijn? Let dan goed op. Met deze dubbeldekker caravan met dakterras wordt kamperen beter dan ooit tevoren.