Bier drinken in de zomer

Het grootste pluspunt van de zomer voor veel mannen is dat je in de zon lekker kan genieten van een paar biertjes. Eerder zagen we al deze bijzettafel met koelfunctie voorbij komen. Deze kan je ideaal gebruiken voor feestjes en partijen. Dit keer hebben we een mini Volkswagen camper gevonden die fungeert als koelbox. Het voordeel van deze koeler is dat je hem ook makkelijk ergens mee naartoe kan nemen. Daarnaast kan je er gemakkelijk stukjes mee wandelen doordat je hem gewoon aan het handvat naast je met je mee kan laten rollen. Hierdoor zou je hem ook nog mee kunnen nemen als jij je hond gaat uitlaten.

camper koelbox

Mini Volkswagen camper als koelbox voor koude biertjes

De Volkswagen Mini camper is bijna identiek aan deze Volkswagen, alleen dan in het klein. Ondanks zijn grootte past er toch wel gewoon 26 liter aan bier in. Hier kan je dus genoeg biertjes in stoppen om een gezellig avondje met je vrienden te beleven in het park of op het strand. Je kan je drankjes in de volkswagen stoppen en eruit halen door het dak te openen. Ook zit er in de camper een klein kraantje. Als de ijsblokjes smelten of een drankje lekt kan je dit op deze manier makkelijk uit de Volkswagen lozen.

Bierkoeler

Waar kan je hem kopen?

Dit is natuurlijk een hele toffe zomergadget waar jij en je vrienden veel plezier aan zouden kunnen beleven. Je kan hem aanschaffen via verschillende webshops. Misschien is een Volkswagen camper normaal gesproken iets te duur voor je, maar op deze manier kan je voor een relatief lage prijs toch nog een Volkswagen camper in je garage zetten.