De carrière van Leigh Nicol

Dat deze brunette met een bal wel raad weet, dat is een ding dat zeker is. De voetbalster heeft een hele waslijst aan ervaringen opgedaan in haar voetbalcarrière en is van plan er nog heel wat aan haar lijstje toe te voegen. Naast haar skills op het voetbalveld steelt de voetbalster Leigh Nicol ook de show met haar onvermijdelijke looks.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leigh Nicol (@n17cx)

De 25-jarige Leigh is opgegroeid in het groene Schotland, waar ze haar voetbalcarrière begon bij Motherwell Girls. Dat ze op jonge leeftijd al een gevoel van leiderschap had bleek nadat ze als kapitein werd benoemd in haar leeftijdsgroep. In 2012 verhuisde Nicol naar Londen om een plaats te bemachtigen op de academie van Arsenal, waar ze haar opleiding kon voortzetten terwijl ze trainde en speelde voor het tweede elftal van de club.

Momenteel speelt de Schotse heldin bij de Londense voetbalclub Crystal Palace, waar ze als middenvelder op het veld te zien is.

Hoe een hack haar leven compleet veranderde

Dat de knappe voetbalster niet alleen maar hoogtepunten op haar naam heeft staan is een aantal jaar geleden wel gebleken. Nadat de lente van 2019 een succesjaar had moeten worden, bleek dit te veranderen in een ware nachtmerrie.

De voetbalster werd gehackt, met als gevolg dat al haar pikante privé foto’s op het internet werden verspreid. Een man had via Instagram aangegeven beelden van haar te hebben gezien op het internet. Door de hack van de toen nog 18-jarige voetbalster stortte haar leven compleet in.

Na zichzelf door een zware periode te hebben moeten slepen kwam de voetbalster uit bij de club waar ze momenteel speelt: Crystal Palace. Ondanks haar verleden en te zijn weggestuurd bij haar voorgaande club ondersteunde ze haar en gaven ze Nicol de kans haar carrière weer op te pakken.

De voetbalster is een prachtige verschijning op Instagram

Naast het feit dat dit jonge talent een ster is op het veld, mogen we er natuurlijk ook niet om heen draaien dat deze dame een lust voor het oog is. Met ruim 18 duizend volgers zijn wij overduidelijk niet de enige die nieuwsgierig is naar het dagelijkse leven van deze sportieve dame. Bekijk hieronder een Instagram kiekje van de mooie voetbalster. Enjoy!