Voetbalster ontslagen in Engeland

Madelene Wright is een 22-jarige voetbalster die speelt bij Charlton Athletic. Althans, dat was ze. De Engelse voetbalster is ontslagen nadat er Snapchat video’s rondgingen van haar dat ze champagne achter het stuur van haar dikke Range Rover aan het drinken was. Voetballer of niet, dat is ongetwijfeld in elke situatie dom.Daarnaast zouden er ook video’s zijn waarin is te zien dat Madelene lachgas aan het inhaleren is. Zo maak je jezelf niet echt populair.

Madelene Wright is geen onbekende in dit soort situaties. Hiervoor kwam zij ook al in opspraak doordat ze een vriend had gefilmd die de poten van een hond op het stuur legde tijdens het rijden. Alcohol bleek toen ook al een probleem te zijn. De club meldde dat zij teleurgesteld zijn in Madelene en dat het niet overeenkomt met de normen en waarden die zij willen uitstralen. Geen enkele club zou drink and driveĀ willen uitstralen, dus dat wordt nog lastig voor Madelene om een nieuwe club te gaan vinden.

De Instagram van Madelene Wright

Nu dat Madelene is ontslagen, is het essentieel voor de voetbalster om hier wat aan te gaan doen. Voordat ze een nieuwe club gaat vinden, moet ze wel even wat aan haar problemen gaan doen. Zo komt ze nooit meer aan de bak, en dat zou toch zonde zijn. In dit filmpje heeft ze namelijk wel een hele lekkere krul in haar trap zitten. Dat doen we haar niet snel na.

De voormalig voetbalster van Charlton Athletic is daarnaast ook nog een plaatje om te zien. We hebben wat leuke foto’s voor jullie geselecteerd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Madelene Wright (@madelene_wright)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Madelene Wright (@madelene_wright)