De drijvende kracht van van het centrum van Liverpool FC én aanvoerder van het Nederlands voetbalelftal. Het is een van de meest zelfverzekerde, bekwame verdedigers in het moderne voetbal. We hebben het natuurlijk over Virgil van Dijk. Een man van dit kaliber voetballer verdient een horloge die bij die eigenschappen matcht. Nou, dat zit zo wel goed. Van Dijk heeft zichzelf getrakteerd op een peperdure Patek Philippe Aquanaut Singapore 2019 Limited Edition. ‘You’ll never walk alone’

Liverpool is de kampioen van Engeland

Dit was een behoorlijk moedige aankoop, aangezien hij het horloge zou hebben aangeschaft voordat de overwinning van Liverpool überhaupt zeker was – ook al kan hij bijna alles kopen wat z’n hartje begeert. Deze zelfverzekerdheid was ongetwijfeld een essentieel onderdeel van het overweldigende succes van Liverpool om jaar landskampioen te worden. Na een 5-3 zege op Chelsea mocht Jordan Henderson de begeerde beker in ontvangst nemen. “Een droom van ons allemaal. Het is een geweldig gevoel. We kunnen eindelijk zeggen dat we de Premier League hebben gewonnen”, aldus Virgil van Dijk.

Het horloge van Virgil van Dijk

Nu over zijn nieuwe polsversiering (met een prijskaartje van $140.000) – die hij in de foto hierboven al draagt. De zeldzame Aquanaut is één van de slechts 500 exemplaren, die voor het eerst werden geïntroduceerd tijdens de Patek Philippe Watch Art Grand Exhibition, vorig jaar in Singapore. Deze Aquanaut was een van de zes verschillende limited edition-modellen ontworpen voor het evenement en was oorspronkelijk alleen verkrijgbaar in Singapore en Zuidoost-Azië. Maar toch heeft de 29-jarige een manier gevonden om een exemplaar op de kop te tikken.

Patek Philipe

Het is in ieder geval een zeer geschikte en opvallende keuze, het rode kleurenschema sluit precies aan bij die van The Reds. Sinds zijn debuut in 1997 heeft de Aquanaut zich snel gevestigd als een van de meest gewilde sporthorloges op de markt en is een favoriet onder de Patek Philippe-verzamelaars. Het is een stijlvol horloge die past bij een stijlvolle voetballer. Daarnaast wordt niet zomaar Premier League-kampioen. Het is je gegund Virgil.