De glansrijke carrière van Tineke Schouten

Catharina Agatha Maria Schouten (a.k.a.  Tineke Schouten) is geboren op 12 juni 1954 in Utrecht en is al veertig jaar actief in het theater. Zo heeft zij over de jaren heen al talloze typetjes in haar theatervoorstellingen gespeeld, waaronder Lenie uit de Takkerstraat en Bep Lachebak. Daarnaast zingt zij liedjes en doet zij parodieën op artiesten en bekende persoonlijkheden. Hierdoor wordt Tineke ook wel de koningin van de typetjes genoemd.

 

Maar dit is niet het enige waar je Tineke van kunt kennen, zo was zij door de jaren heen namelijk ook in verschillende televisie programma’s te zien. Waaronder Met de deur in huis en The Masked Singer en heeft zij een eigen orkest waarmee zij al jaren langs de Nederlandse theaters en schouwburgen toert. Kortom, Tineke Schouten heeft dus al een fantastische carrière op haar naam staan.

Haar man Hans Brunyanszki

Hoe voorspoedig haar carrière tot nu toe is verlopen, zo erg zit het de laatste tijd tegen in haar privéleven. Haar man Hans Brunyanszki heeft namelijk al jaren problemen met zijn gezondheid. Zo werd hij getroffen door een hartaanval en worstelt hij iedere dag met suikerziekte. En alsof dat nog niet genoeg was, brak hij een aantal jaar geleden ook zijn bekken door een val van de trap en is zijn linker onderbeen afgelopen jaar geamputeerd. Super heftig, maar gelukkig heeft hij Tineke Schouten aan zijn zijde in hun prachtige villa in Noordwijk waar zij nog iedere dag samen kunnen genieten.

Prachtige villa in Noordwijk

De villa heeft een oppervlakte van 240 vierkante meter en telt in totaal zes kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers, verdeeld over twee verschillende woonlagen. Hierbij loopt de woonkamer in een L-vorm met een open keuken die aan alle luxe is voorzien met alle benodigde inbouwapparatuur. Tot slot heeft het huis een riante tuin en een ondergrondse garage waar er plaats is voor meerdere auto’s en een hobbyruimte. Kortom de prachtige villa van Tineke Schouten voldoet echt aan alles.

Mocht je de foto’s van het huis van Tineke nou herkennen van televisie? Dan kan dat heel goed kloppen, want Maxime Meiland schijnt de buurvrouw van Tineke te zijn. Zie hieronder een aantal foto’s van het huis of kijk op de website van BekendeBuren:

prachtige-villa-tineke-schouten

prachtige villa tineke schouten