Wietze de Jager verkoopt zijn luxe villa in Zwolle

De 31-jarige Wietze de Jager heeft het maar druk met bekend zijn. Hij heeft niet alleen leuke programma’s op de radio, maar hij is ook regelmatig te zien op de zenders van Talpa. Zo staat hij vaak achter de desk van Shownieuws en zijn de fragmenten van de radio vaker te bekijken op tv.

Inmiddels heeft Wietze al flink wat geld bij elkaar weten te presenteren, daarmee kocht hij afgelopen jaar een prachtige villa in Zwolle. Maar na ruim een jaar besluit hij hem weer in de verkoop te zetten. En bijna niemand weet eigenlijk waarom, want het lijkt er niet op dat de dj winst gaat maken op de woning.

wietze de jager huis

Wietze kocht een prachtige villa in Zwolle. De villa is omringt door groen, waardoor je kan genieten van veel privacy. De woonoppervlakte van de villa bedraagt 231 vierkante meter en in totaal telt de villa zeven kamers. Zo heeft hij een prachtige living, met een mooie keuken met bar. Die beide trouwens voorzien zijn van heel veel gemakken. Verder vind je in de twee woonlagen zes slaap- en drie badkamers. Daarnaast heeft hij een gastenverblijf met eigen ingang. Zo zou de nieuwe bewoner er bijvoorbeeld een kleine Bed & Breakfast van kunnen maken. Want de prijs is niet heel laag.

wietze de jager huis 1wietze de jager huis 2

De vraagprijs op Funda

Ruim een jaar geleden kocht Wietze de Jager de woning voor 820.000 euro. Hij heeft er destijds een hypotheek op laten vestigen van 1,3 miljoen euro. De woning staat ruim een jaar later te koop voor 1,2 miljoen euro. Wat de reden is dat Wietze weer zo snel uit zijn woning gaat, is niet duidelijk. Het kan zijn dat hij terug wilt naar Amsterdam, waar hij voorheen woonde. Of hij gaat weer terug naar het Oosten, waar zijn roots oorspronkelijk liggen.