Een mancave in je huis

Een mancave is de droom van elke man. Met je vrienden tot laat kunnen drankjes doen zonder dat je last hebt van je vrouw of enige vorm van verplichtingen hebt. Na zo’n avondje wil je dan natuurlijk helemaal niet dat iemand gaat zeuren wat voor troep het wel niet is. Daarom is het nooit een strak plan om in de woonkamer te gaan zitten. Deze woning in Engeland heeft daar een oplossing voor: een bar in de tuin, die vanuit de woning helemaal niet te zien is.

In de bar is er genoeg ruimte voor jou en je vrienden en je kan zelfs nog in de buitenlucht genieten van de natuur om je heen. Binnen genieten de vrouwen van een lady’s night. Ook zij hoeven niet te klagen, want de woning zelf is ook meer dan luxe.

tuin

Woning met 4 slaapkamers

Van buitenaf lijkt het op een simpele bungalow. Maar wanneer je de woning binnenloopt, zie je al snel dat de woning van binnen is omgetoverd tot moderne villa. Niet alleen geniet je van alle faciliteiten, zoals de onlangs opgeknapte badkamer. Ook heb je vier grote slaapkamers, een moderne keuken en een woonkamer die helemaal naar wens in te delen is, doordat de keuken en woonkamer met elkaar verbonden zijn.

vakantiehuis in engeland

Daarnaast is er een verhoogd tuinterras, waar je genoeg ruimte hebt om met de complete familie te dineren. Wanneer je met je vrienden de mancave wil bezoeken, hoef je alleen door het groen van je tuin te lopen.

Een verborgen bar in de tuin

Achterin de tuin vind je namelijk een prachtig huisje, met mega bar binnenin. Niet alleen zit er een complete bar in inclusief tap en sterke drank, ook heb je genoeg banken en stoelen om met je hele vriendengroep een avond te stappen.

bar in tuin

De woning inclusief bar kost je omgerekend ruim 930.000 euro. Daarmee ben je wel de koning van de familie (voornamelijk onder de mannen) en schiet je je vriendin/vrouw ook niet tekort met de woning. Al moet je wel nog even naar Engeland verhuizen.

eigen pub