Landhuis te koop op Funda

Het landhuis aan de Roeleveenseweg 25 is niet zomaar een villa. De gigantische aankoop, te vinden op Funda, bestaat uit maar liefst 82.065 m² land. Hier vallen twee vrijstaande woningen onder en een appartement. Naast het vrijstaande landhuis, boothuis en gastenverblijf, word je bovendien de eigenaar van een grote waterplas. Deze plas van 65.000 m² is de woonplaats van exotische vissen en zeldzame ijsvogels. Natuurliefhebbers kunnen hier dus hun ogen uit kijken. Ook is er ruimte om te roeien of kanoën en ligt bij de plas een eilandje waar kinderen kunnen spelen en kunnen kamperen in een boomhut.

landhuis

landhuis funda te koop

 

villa funda te koop

De binnenkant van het landhuis

Een villa kan zo mooi zijn van de buitenkant, maar de binnenkant moet ook wel aan wat eisen voldoen als het gaat om een huis in deze prijsklasse. En dat doet het. Zo beschrijft de vorige eigenaar de binnenkomst in de grootste villa, het jachthuis:

‘Wanneer je het jachthuis via de voordeur betreedt, komt u in een imposante hal, die toegang biedt tot vrijwel alle vertrekken. Via de eetkamer komt u in de woonkamer, die is voorzien van een open haard. De woonkamer is verbonden met een serre, die als TV- kamer kan worden gebruikt. De landelijke keuken is voorzien van alle denkbare (inbouw)apparatuur, waarvan de koffiemachine, de stoomoven en de Amerikaanse koelkast op de waterleiding zijn aangesloten. Via een – in de nacht verlichte – trap bereikt u de eerste verdieping, waar zich drie slaapkamers bevinden met elk een eigen badkamer. De riante hoofdslaapkamer is eveneens voorzien van een verlichte jacuzzi, die geschikt is voor drie personen. Vanuit de master slaapkamer kunt u het dakterras bereiken, dat uitzicht biedt op de opkomende zon en de tuin met een automatische sprinklerinstallatie.’ 

landhuis villa funda

funda woonhuis villa land

landhuis funda villa duur koning

Privacy

‘Meer privacy is in de Randstad niet te vinden,’ zo omschrijft Funda het landgoed in hun advertentie. Het terrein ligt gelegen aan een doodlopende weg en is geheel omheind met een hek van 2 meter hoog. Mocht je toch zin hebben een uitstapje naar de stad te maken, dan liggen veel centrale plekken op een paar minuten rijden. Geen fan van autorijden? Geen zorgen: vlakbij het landhuis ligt namelijk een plek op met je helikopter te landen.

Check hieronder meer beelden van dit ongelofelijke optrekje:

villa rijk randstand

villa

Privacy villa randstad