De vraagprijs van de woning was 1,2 miljoen euro, terwijl deze in 2007 voor 650.000 euro gekocht is en er verder geen hypotheek rust op het paleisje. Dat betekent dus dat Sven minstens 550.000 euro winst maakt. Maar ook vanwege het ontbreken van een hypotheek kan hij de volledige 1,2 miljoen euro op zijn bankrekening bij laten schrijven. Naast zijn vermogen is dat een mooi zakcentje. We geven jullie even een kijkje in de villa.

De verkochte villa van Sven Kramer in Heerenveen

Deze prachtige villa is gelegen aan het water en heeft een woonoppervlakte van 218 m2. Totaal zijn er zeven kamers, waarvan vier slaap- en 2 badkamers. Alles is onderverdeeld in twee verdiepingen. Op de begane grond vind je naast de entree, de toiletruimte, een grote woonkamer met haard en ook nog een woonkeuken met kookeiland (voorzien van inbouwapparatuur). Daarnaast bevindt zich hier ook één slaapkamer met aparte badkamer en extra toilet.

De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers waarvan twee van screens en airco voorzien zijn. Ook is er één badkamer met toilet, een dubbele douche, een dubbele wastafel en een bad. De tuin heeft een oppervlakte van 777 m2 en is gelegen op het oosten. Door het vlonder in de achtertuin kun je rustig zitten aan het water en genieten van de privacy. De tuin grenst aan het water dat in verbinding staat met recreatieplas het Heidemeer. Fan van golf? Dan is er nog meer interessant nieuws: de golfbaan ligt om de hoek. Daarnaast is er ook een schuur gemaakt in de style van de woning. Voor de auto is er in de garage één plek beschikbaar.

Hieronder vind je een aantal foto’s van de verkochte woning van Sven Kramer of bekijk BekendeBuren voor meer

villa sven kramer dikke winst verkoop sven kramer villa verkocht dikke winst villa sven kramer verkocht dikke winst