Villa van het Britse Love Island is verkocht

De Engelse editie van Love Island loopt al sinds 2015 en was een reboot van de originele serie uit 2005. Tijdens het datingprogramma verblijft een groep jonge singles in een luxe villa op “Love Island” Mallorca. Zij moeten koppels vormen om op het eiland te blijven. De kijker bepaalt uiteindelijk wie er wel en niet mag blijven.

 

Love Island is een wereldwijd succes en heeft ook een Nederlandse versie, met Esmee Cox en Job als winnaars van vorig jaar.

verkochte villa mallorca reality serie
Foto: ENGEL & VÖLKERS

De realityserie wordt dus gefilmd in een luxe villa op een zonnig Spaans eiland. In 2015 en 2016 was dit de villa in het plaatsje Santanyi. Het huis werd afgelopen zomer te koop gezet en heeft nu eindelijk een koper gevonden. En die heeft een flink bedrag neergeteld voor de villa.

De mysterieuze koper – zijn identiteit is compleet geheim, zelfs zijn nationaliteit is niet prijsgegeven – heeft maar liefst €3,6 miljoen betaald voor de ultieme liefdes villa. Net iets minder dan het bedrag waarvoor het in eerste instantie te koop werd gezet.

Foto: ENGEL & VÖLKERS

Wat is er te vinden in de villa in Mallorca?

Natuurlijk krijgt de koper ook wel waar voor zijn geld, want in de luxe villa zal hem aan niets ontbreken. Het optrekje heeft maar liefst vijf slaapkamers, een eigen sportschool en een whirlpool zwembad in de achtertuin. De villa heeft een groot, zonnig terras en een groots uitzicht hebt, zo ver dat je zelfs het eiland Cabrera kunt zien. Ook zijn er maar liefst twee woonkamers, op elke verdieping één en heeft de eerste verdieping een ruime, luxe keuken die uitkomt op een balkon.

Foto: ENGEL & VÖLKERS

Vanaf 2017 tot afgelopen zomer werd de serie al in een andere villa gefilmd, in Sant Llorenc des Cardassar. Ook die villa zullen kijkers niet meer terugzien, want er wordt gezocht naar een alternatief voor komende zomer. Wel is het de bedoeling om op Mallorca te blijven.