De villa van Kjeld Nuis

Net als vier jaar geleden won Kjeld Nuis ook dit jaar weer een gouden plak op de Olympische Spelen. Dit keer wederom op de 1500 meter. Alleen al deze gouden medaille levert hem 30.000 euro op. Netjes! Moet je je indenken wat hij zoal verdient door deze topsport. Terecht in onze ogen, want er zit natuurlijk heel veel tijd in en hij werkt er heel hard voor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kjeld Nuis (@kjeldnuis)

In het jaar 2020 kocht onze Olympisch kampioen een vrijstaande villa in Heerenveen voor 500.000 euro. Wanneer we naar zijn huis kijken, dan zien we dat er niks te klagen valt. Hij woont namelijk in een prachtige villa in Heerenveen. Het woonoppervlakte van de villa is 192 vierkante meter. In totaal beschikt de villa over vier slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer heeft ook beschikking over een ruime inloopkast. De badkamer is voorzien van een ruime regendouche en volledig gemoderniseerd.

Verder heeft de woning een hele ruime zolder, waar eventueel een extra slaapkamer van gemaakt zou kunnen worden. Of het kan natuurlijk ook dienen als een plek waar Kjeld al zijn gewonnen prijzen kan opstellen. De benedenverdieping van de villa is ook prachtig. Een leuke woonkamer die doorloopt naar de keuken en het eetgedeelte. De keuken is volledig gerenoveerd en daar is een mooie, ruime, donkere keuken voor teruggeplaatst. De keuken is ook van al het apparatuur voorzien.

Het filmpje van de villa van Kjeld Nuis is te zien op de site van BekendeBuren.

Niet alleen Kjeld woont in een prachtige villa, ook onze andere Hollandse trots Ireen Wüst woont in een prachtige woning.