De succesvolle carrière van Ireen Wüst

Ireen Wüst is al jarenlang hét succes van Nederland op de schaatsbaan. Zo won ze op verschillende wereldkampioenschappen al vele gouden medailles. Ook is ze al jarenlang heel succesvol op de Olympische Winterspelen. In 2006 nam ze vanuit Turijn de eerste gouden plak mee op de 3000 meter. Vier jaar later wint ze op de Olympische Winterspelen in Vancouver een gouden plak op de 1500 meter, net als in Pyeongchang in 2018. In Sotsji in 2014 won ze twee gouden medailles, één op de 3000 meter en één op achtervolging.

 

Tijdens de Olympische Spelen, die nu gaande zijn in Peking, blijft Ireen Wüst ons verbazen. Voor de 5e Spelen op rij brengt Wüst een gouden plak mee naar Nederland. Dit keer zet ze een fantastische tijd neer op de 1500 meter. Als je dit zo bekijkt is het ook niet gek dat ze de succesvolste Nederlandse deelneemster aan de Olympische Spelen is. In totaal won ze zes gouden, vijf zilveren en één bronzen Olympische medaille.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ireenw (@ireenw)

Binnenkijken in de woning

Wüst heeft een mooie stek kunnen kopen, mede door haar succes en door haar manier van onderhandelen blijkbaar. Ze kocht de villa namelijk voor 520.000 euro, maar de vraagprijs was destijds 595.000 euro, nog een talent van de schaatsster. Voor dit geld heeft ze een vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 270 vierkante meter. Er zijn in totaal zeven kamers, waaronder één badkamer met een douche en een ligbad, één werkkamer en vier slaapkamers.

villa van ireen wust

De villa beschikt over een royale keuken die van allerlei luxe inbouwapparatuur is voorzien. De keuken heeft ook een kookeiland. Via de woonkamer is er toegang tot het terras van de achtertuin die op het zuidwesten is gelegen.Het huis heeft ook een souterrain en genoeg plek om te kunnen parkeren. De Olympisch kampioene heeft zichzelf nog een beetje extra bekroond met dit huis.

Meer foto’s van de woning zijn te zien op de site van BekendeBuren.

Graag binnenkijken bij andere bekende Nederlanders? Dit is hoe het penthouse van Jordi van den Bussche (Kwebbelkop) eruit ziet.