De beste verwachte films van Netflix in 2022

Netflix deelde de onderstaande video op Instagram met de titels van de beste verwachte films van 2022. We kunnen zeggen dat we een aantal veelbelovende titels voorbij zagen komen. Deze zetten wij even voor je op een rijtje.

 

The Adam Project

The Adam Project is geproduceerd door Shawn Levy, die tevens verantwoordelijk was voor Stranger Things. In de hoofdrol zien we Ryan Reynolds, die een tijdreizende piloot speelt. Samen met zijn overleden vader en zijn jongere zelf doet hij zijn best om het verleden te verwerken maar ook de toekomst te redden.

The Adam Project is vanaf 11 maart te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast te trailer:

 

Day Shift

Je moet er van houden, maar Day Shift valt onder het subgenre: vampierfilmsJamie Foxx speelt een hardwerkende vader die een goed leven wil bieden aan zijn dochter. Hij heeft een alledaagse baan als schoonmaker van zwembaden in Sen Fernando Valley.

Deze alledaagse baan is tevens ook een dekmantel, om ervoor te zorgen dat niemand aan zijn echte inkomstenbron komt: het jagen en doden van vampieren. Hij is onderdeel van een internationale Unie van vampierjagers.

The Gray Man

Marvel-acteur Chris Evans en ‘de andere Ryan’, Ryan Gosling, zijn te zien in The Gray Man en het belooft een goede film te worden. Mag ook wel voor dat geld. Netflix trok namelijk een productiebudget van 200 miljoen uit om de film te realiseren. Dit is voor Netflix één van de duurste films van het moment.

The Gray Man gaat over een ervaren CIA-agent. Door zijn eigen bureau wordt hij verraden en hierdoor wordt hij gedwongen om voortvluchtig te worden. Zijn voormalig collega Lloyd Hansen wordt verzocht hem op te sporen.

Hieronder is alvast wel een voorproefje te zien:

 

Carter

Carter is een Koreaanse actiefilm. Joo Won vertolkt de hoofdrol van agent Carter. Hij gaat op een gevaarlijke missie. Op een dag wordt hij wakker in zijn motelkamer en kan hij zich zijn eigen identiteit niet meer herinneren. Toch blijft hij bevelen opvolgen om mee te kunnen doen aan een explosieve missie.

Enola Holmes 2

Na het succes van Enola Holmes komt er nu een tweede deel. Wederom is deze film gebaseerd op de bekroonde boekenreeks van Nancy Springers. We volgen net als in de eerste film nu ook Enola, het rebelse zusje van Mycroft en Sherlock Holmes. Ze is een hele slimme detective, soms nog wel slimmer dan haar oudere broers.

Bekijk hieronder alvast de trailer:

 

Hustle

In Spanje ontdekt een basketbalscout een jongen die op straat basketbal aan het spelen is. Hij speelt het spel fenomenaal en de scout ziet hem dan ook schitteren in de NBA. Maar hoe voelt hij zich hierbij?

Me Time

In Me Time zien we de twee komedie-legendes Mark Wahlberg en Kevin Hart samenwerken. Kevin Hart speelt in de film een huisvader die voor het eerst in een hele lange tijd, wat tijd voor zichzelf vrij maakt. Hij besluit om contact te zoeken met een vriend van vroeger. Samen beleven ze een weekend die hun leven volledig op zijn kop zet.

The Good Nurse

Netflix kocht The Good Nurse op en besloot hier 25 miljoen dollar voor neer te leggen. De film gaat over een Amerikaanse seriemoordenaar. Hij zou als verpleegkundige in diverse ziekenhuizen veertig patiënten hebben vermoord. Experts denken dat dit getal meer rond de vierhonderd ligt.

 

The Mothership

We volgen Sara Morse in The Mothership. Het is een jaar geleden sinds haar man op een mysterieuze wijze is verdwenen van hun boerderij. Onder hun huis ontdekt ze een vreemd, buitenaards object. Aan de hand van dit object begint Sara samen met haar kinderen aan de missie om hun man, vader en de waarheid te achterhalen.

 

Knives Out 2

Knives Out 2 is het vervolg op de eerdere Knives Out die in 2019 uitkwam. Hoofdrolspeler Benoit Blanc neemt een nieuwe moordzaak op zich. Deze film zou nog beter zijn dan het origineel, zegt acteur Daniel CraigWij zijn heel erg benieuwd.

 

Overige films die in 2022 verwacht worden

Er zijn nog veel meer titels die dit jaar op Netflix zullen verschijnen. Wij zetten de andere titels nog even voor je op een rijtje, zodat jij zelf een keuze kunt gaan maken.

The Mother

Spiderhead

Slumberland

Falling for Christmas

Guillermo del Toro’s Pinocchio

A Madea Homecoming

Boo!

They Cloned Tyrone

The School for Good and Evil

Tall Girl 2

End of the Road

We Have A Ghost

Don’t Blame Karma!

Wendell & Wild

Luckiest Girl Alive

You People

The Takedown

The Sea Beast

Heb je aan deze lijst nog niet genoeg? Dan zijn dit de 10 beste Mexicaanse films en series op Netflix.