Een luxe villa voor supersterren

Deze gloednieuwe villa met rieten dak uit 2020 is even iets anders dan de standaard woning op Funda. Het huis is ontzettend licht, wat komt door de vele grote ramen die erin zijn gezet. De woonkamer en de keuken zijn verbonden met elkaar door een open deel, wat men een woonkeuken noemt. Wij gebruiken echt vakjargon.

In dit open deel staat een open haard, om het een echt huiselijk gevoel te geven. De keuken kijkt uit over de tuin en de woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het huis. Als je vanaf je bank naar mensen wil staren, is dit perfect. De keuken aan de tuin zorgt voor minder loopwerk tijdens een borrel in je tuin met Evert en Willemijn van hiernaast. Ideaal.

villa Blaricum op Funda
Foto via Funda

De bovenverdieping doet zeker niet onder voor de benedenverdieping. Met drie slaapkamers en een walk-in klerenkast maak je de vrouw helemaal blij. En met twee extra slaapkamers is er genoeg ruimte voor kids of gasten.

dure woning voor supersterren
Foto via Funda

De tuin is perfect voor de kinderen om te spelen óf om een toffe mancave neer te zetten om met jouw vrienden de avond van je leven te hebben. De grote oprit is wel nodig om al jouw bolides neer te zetten. Ben je elektrisch gegaan? Geen zorgen. De kabels liggen al in de grond voor een oplaadpaal voor jouw Tesla.

grote tuin voor een mancave
Foto via Funda

Wat is het prijskaartje op Funda?

De woonoppervlakte van dit nederige stulpje is 275 vierkante meter. Het totale perceel is 1028 vierkante meter, waaraan je kan zien dat de tuin daadwerkelijk groot is. Deze villa in de Gouden driehoek Blaricum is te koop voor een schappelijk bedrag van 2.075.000 euro. Nog even sparen en dan kunnen jullie naast Evert en Willemijn Lodewijkx wonen. Misschien komt Martin Morero nog langs?

Check hieronder nog meer foto’s van de luxe villa:

luxe woningen op Funda
Foto via Funda
funda blaricum te koop
Foto via Funda
chique zwart wit badkamer
Foto via Funda
luxe woonkeuken
Foto via Funda