Jack Whitehall: Travels With My Father – Seizoen 4

In deze populaire serie volgen we de comedian Jack Whitehall en zijn vader Michael. De twee reizen samen de wereld over: in het eerste deel door Azië, het tweede seizoen door Europa en het derde seizoen langs het westen van Amerika. Het concept, waarbij vader en zoon zich onderdompelen in andere culturen en de meest excentrieke ervaringen meemaken, slaat aan. Er komt nu namelijk ook nog een vierde seizoen van. In dit seizoen zullen vader en zoon Australië voor hun rekening nemen. Het blijft de vraag welke streken Michael er nou weer op na houdt. Vanaf dinsdag 22 september staat seizoen 4 van Jack Whitehall: Travels With My Father nieuw op Netflix.

 

The Playbook

Grote sportkampioenschappen worden niet alleen gewonnen door de sterspelers, maar net zo goed door hun sportcoaches. In The Playbook komen een aantal legendarische coaches aan het woord. Van voetbal tot tennis en basketbal: dit zijn coaches die in hun eigen expertise winnaars hebben gecoacht. Wat zijn de levenslessen van deze coaches en hoe zijn ze zo succesvol geworden? In The Playbook, vanaf dinsdag 22 september nieuw op Netflix, kom je er achter.

 

A Perfect Crime

Recent vertelden we je al over A Perfect Crime. Deze true crime documentaire gaat over de Duitse politicus Detlev Rohwedder. In 1991 kwam hij tijdens een veelbesproken moord om het leven. Ten tijde van zijn dood was Rohwedder nogal gehaat in Duitsland vanwege zijn politieke voorkeuren. Zijn moord, waarbij hij werd doodgeschoten, kan dus door veel mensen zijn gepleegd. De documentaire belicht de nasleep van de moord en de mysterieuze elementen die van de zaak nog steeds een cold case (een onopgelost misdrijf) maken. Vanaf vrijdag 25 september staat A Perfect Crime nieuw op Netflix.

 

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Alle Harry Potter fans hebben Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald waarschijnlijk al gezien. Toch is het fijn nieuws dat de film nieuw op Netflix verschijnt. De film is het tweede deel in de film over Newt Scamander. In dit deel moet Newt er, samen met onder andere Perkamentus (Jude Law) voor zorgen dat de kwade tovenaar Grindelwald (Johnny Depp) wordt tegengehouden. Voor het vervolg moeten we nog even geduld hebben: die staat gepland voor 21 november van 2021.