DIY: tuinhuisje omtoveren tot volwaardige mancave

De Engelse David Schad, 41 jaar oud, kreeg de mogelijkheid met het tuinhuisje te doen wat hij wilde. Al snel kwam zijn fantasie op gang en zag hij een mogelijkheid voor een mancave, waarvan het resultaat zeker niet teleur stelt. Hij had al veel andere ‘swaps’ gezien, zoals de mensen die hun SUV-busje omtoverden tot een camper, maar David was bereid zijn project nog een niveau hoger te tillen.

mancave

mancave

Een enorme klus, maar het is hem toch gelukt. Niet alleen heeft de bar volledig functionerende biertappen – dus David heeft altijd een voorraad van zijn favoriete pils in huis – het heeft ook een jukebox en een enorme televisie. De bouw van de mancave kostte hem £1500. Maar afgezien van enkele elektrische artikelen, werd het grootste deel van het materiaal aan hem gegeven of opnieuw gebruikt.

Veel vrienden doneerden dan ook bouwmateriaal, meubilair of andere decoratiestukken voor de bar. En dus moet je om op de gastenlijst te komen van ‘de Deep Inn Cider’ een beetje hulp of steun heeft getoond tijdens het bouwproces, grapt David.De bouw van de gehele bar heeft een jaar geduurd, mede omdat het vaak te slecht weer was om te werken. Het resultaat mag er echter echt wel wezen, vinden wij. Zie meer beelden ban de bar hieronder:

mancave

mancave

mancave