Maak kennis met topdesigner Eric Kuster

Eric Kuster isĀ  de interior-designer van talloze sterren. In zijn klantenbestand staan bijvoorbeeld Alicia Keys en bekende Nederlandse voetballers Patrick Kluivert en Ronald Koeman. Ook is Eric Kuster verantwoordelijk geweest voor de inrichting van de bekende Amsterdamse nachtclub Jimmy Woo en de vip-ruimtes in Camp Nou van FC Barcelona. Een razend interessante man dus die veel verhalen te vertellen heeft. In zijn charmante villa in Crailo – dat is gelegen tussen Laren en Huizen in ’t Gooi – wordt Floris van Pure Luxe verwelkomd voor een rondleiding.

 

Een luxe thuisbioscoop, Rolex, champagne en meer

Tegelijkertijd fungeert zijn woning ook als het Europese hoofdkwartier van Eric. Hij heeft maar liefst 600 huizen op zijn naam staan en is dus te zien als de Lionel Messi van het interieur design. Ook talloze bekende Nederlanders zoals Wendy van Dijk en Linda de Mol zijn klanten van hem.

Deze liefde voor het interieur begon al van kinds af aan. Na zijn studie heeft hij ook tien jaar in de interieurtextiel gezeten om vervolgens een eigen winkel te beginnen in Laren. Het succes hiervan leverde hem uiteindelijk een internationale loopbaan op. In de video worden alle ruimtes van zijn villa bewonderd. Verder wordt er nog een heerlijke fles champagne open getrokken. We zien de Rolex Daytona voorbijkomen en een thuisbioscoop. Zelden hebben we een woning gezien met zoveel glans en grandeur. Meer zien van het werk van Eric Kuster? Kijk dan ook zeker even op zijn Instagram.