Een grote villa in een dorpje in Zuid-Holland

Wanneer je de villa van Don de Jong wil aanschaffen, dan moet je in Roelofarendsveen zijn. Dit dorpje in Zuid-Holland telt om en nabij 1o.ooo inwoners, en ligt op vijftien minuten met de auto rijden van Leiden af. Eén ding is zeker: aan ruimte geen gebrek bij deze villa. Met een perceel van 903 vierkante meter, en een woonoppervlak van 214 vierkante meter, zal het gevoel van claustrofobie niet snel verschijnen. Enfin, Don de Jong vraagt niet de laagste prijs voor zijn optrekje. Wanneer je deze woning wil overnemen mag je 1.295.000 euro uit de portefeuille toveren. Wat krijg je voor dat bedrag?

Wanneer je de woning betreedt, stuit je op een kale en stenen bedoeling. Ondanks dat het er uit ziet als een flinke woning, lijkt de sfeer nog ver te zoeken. Wel zie je direct dat er ruimte is om de eventuele bolides, zoals de Lamborghini van Don de Jong, in op te slaan.

Woning Don de Jong

Het huis in Roelofarendsveen vanbinnen

Wanneer je door de voordeur wandelt, kan je rechtdoor via een glazen wand de woonkamer betreden. Deze riante ruimte bevat een prima loungehoek waar je lekker een serie kan kijken, een geruim eetgedeelte en een strakke keuken. De keuken bevat een keukeneiland, met ingebouwde wijnklimaatkast. Al met al lijkt dit een prima plekje om te kokkerellen. Waar naar onze mening nog wel iets aan kan gebeuren is de feloranje lijn op het plafond in het zitgedeelte. Deze staat toch iets minder chique bij de rest van het huis.

Huis Don de JongVilla Don de Jong

Op deze verdieping is overigens ook nog een kantoor te vinden, en is er ook nog een bijkeuken. Ook is hier een toilet te vinden, die een behoorlijk patserige uitstraling heeft.

Plee don de jong

Één verdieping omhoog vind je maar liefst vier slaapkamers, een badkamer en een extra toilet. Deze slaapkamers verschillen in oppervlakte van acht vierkante meter, tot 14 vierkante meter. Deze slaapkamers ogen over het algemeen prima, maar kunnen door een nieuwe eigenaar zeker nog huiselijker gemaakt worden. De badkamer oogt relatief luxe. Wanneer dit jouw stijl is, dan hoef je er vrij weinig aan te doen.

Slaapkamer Don de Jong

Optrekje Don de Jong

Overigens bevindt zich hierboven ook nog een gigantisch opnamehok van Don. Hoogstwaarschijnlijk zullen hier behoorlijk wat video’s opgenomen zijn. Met een flinke make-over kan je hier een uiterst gezellige mancave van maken.

Zolder don de jong

Hoe sfeerloos de voortuin eruit ziet, des te meer Don de Jong zijn best heeft gedaan op de achtertuin. Met een paar flinke rollen kunstgras, zowaar een paar boompjes, en een aantal grijze tegels, lijkt deze plek prima om tijdens de zomerdagen te vertoeven. De tuin ligt aan het water, en bevat een fitnessruimte, sauna, overkapping, en uiteraard een zwembad. Het zwembad dient echter nog wel gereed te worden gemaakt.

grote achtertuin

Huis van Don

Huis in Roelofarendsveen

Al helemaal warm geworden van deze woning? De villa van Don de Jong staat te koop voor het luttele bedrag van € 1.295.000 op Funda.