Undercover, Ferry de Serie en Ferry de Film zijn dé Nederlandse Netflix-hits

De spanning stijgt! Netflix heeft wat meer duidelijkheid gegeven over de plot van Ferry de Film 2, met een sterrencast die klaar staat om de schermen te veroveren. Frank Lammers en Huub Smit keren terug als hoofdrolspelers, vergezeld door een indrukwekkende groep talenten: Aiko Mila Beemsterboer, Tobias Kersloot, Marouane Meftah, Hamza Othman, Jonas Smulders, Kendrick Etmon en Charlie-Chan Dagelet.

Het vervolg op de film Ferry, die aansluit op het derde seizoen van Undercover, neemt Netflix-kijkers mee naar een verrassende wending in het verhaal. Veel verwachtingen waren gericht op een mogelijk tweede seizoen van Ferry, maar in plaats daarvan zal het nieuwe hoofdstuk van de saga, gepland voor 2024, de gebeurtenissen oppakken na de gebeurtenissen van de seizoenen van Undercover. Deze ontwikkeling is opmerkelijk omdat de verhaallijnen van Ferry en Undercover nog niet volledig op elkaar zijn afgestemd. Het is een onverwachte draai in het verhaal, en nu rest de vraag: waar zullen we de personages weer tegenkomen?

Bekijk hier de trailer van de eerste Ferry film:

 

Waar gaat de film Ferry 2 over?

In dit vervolg keert de beruchte crimneel van het zuiden terug naar het witte doek, na de gebeurtenissen uit het derde seizoen van Undercover. De film zal later dit jaar exclusief te zien zijn op Netflix.

De film gaat over het feit dat Ferry alles heeft verloren en nu een teruggetrokken bestaan leeft, ver weg van Brabant. Maar zoals we weten, blijft het verleden altijd aan hem trekken. Zijn rust wordt verstoord wanneer zijn achternichtje, Jezebel van Kamp, hem smeekt om hulp. Ze legt hem een loodzware last op zijn schouders door hem te betrekken bij een geheim met een duistere geschiedenis. Ferry draagt het gewicht van een verborgen waarheid: zijn rol in de dood van Jezebels vader, Jurgen. Het geheim is gevaarlijk en de consequenties zijn angstaanjagend.

Met de cast van Ferry 2 belooft deze film wederom een knaller te worden. Blijf op de hoogte voor meer updates over deze langverwachte film op Netflix!