Villa van Carlo Boszhard in Landsmeer staat te koop

Een van de sterren van RTL, Carlo Boszhard, heeft zijn villa in Landsmeer te koop gezet voor een vraagprijs van iets onder de 1,3 miljoen euro. Dat is aanzienlijk minder dan hij er zelf voor betaalde, dat is niet in de laatste plaats dankzij verbouwingen die er ongetwijfeld hebben plaatsgevonden. Daarnaast speelt ook mee dat hij de villa kocht in januari 2000. In die 23 jaar zijn natuurlijk heel veel dingen in de huizenmarkt anders geworden. Toe Carlo Boszhard de villa kocht, hoefde hij ‘slechts’ een bedrag van 630.755 euro over te maken.

Mits hij het optrekje verkoopt voor de vraagprijs, maakt Carlo een winst van 667.256 euro. Dat is gewoon meer dan wat hij er 23 jaar geleden voor betaalde. Dat is nog eens goed zakendoen. Op de villa rust bovendien geen enkele euro hypotheek. Carlo hoeft niet bang te zijn dat hij dankzij de verkoop van deze villa zonder onderdak komt te zitten. Zo heeft hij een tijdje terug samen met zijn partner Herald Adolfs een prachtige villa in Landsmeer gekocht. Dit deed hij voor een bedrag van 2.195.000 euro. Geld zat dus bij Carlo en zijn partner.

Wat staat de volgende bewoners te wachten?

De kopers krijgen niet alleen een nieuw huis, maar ze krijgen ook de ouders van Carlo als buren. Afgaande op de tv-programma’s met de moeder van Ron en Carlo, zal dat wel goed zitten. Verder is het een prachtige villa met een woonoppervlakte van 177 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zes, waaronder vier slaap- en één badkamer. Aan ruimte geen gebrek, want dit alles is te vinden over drie woonlagen. Daarnaast is er nog een tuin van maar liefst 175 vierkante meter. Als je deze villa van Carlo Boszhard kunt kopen, mogen we er eigenlijk wel vanuit gaan dat het financieel meer dan prima gaat. Gelukkig is het terrein daar ook op ingericht, zo kunnen daar meerdere auto’s worden geparkeerd. Ook ideaal voor als er visite langskomt; hoeven ze niet een aantal straten verderop te parkeren. Het centrum van Landsmeer ligt op loopafstand.

carloboszhard villavilla carloboszhard

Meer zien van het stulpje van Carlo? Ga dan naar de website van Bekende Buren.