Wie is Carlo Boszhard?

Het broertje van Ron Boszhard is geboren op 26 juni 1969 in Amsterdam. Als kind had hij al een voorliefde voor theater en show. In 1989 reageerde Carlo Boszhard op een advertentie van de AVRO en werd hij aangenomen als presentator. De meeste mensen kennen hem dan ook als presentator van het programma Telekids. Hij heeft dit samen gepresenteerd met Irene Moors, van 1993 tot 1999. Vandaag de dag is hij vooral bekend van programma’s zoals De TV Kantine, The Masked Singer, Oh, Wat een jaar! en I Can See Your Voice.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard)

Hoe ziet zijn nieuwe villa eruit?

De presentator, acteur, zanger, tekstschrijver en imitator heeft de prachtige villa gekocht voor een enorm bedrag. € 2.195.000,- om precies te zijn. Ver van zijn moeder gaat hij niet, want het nieuwe stekje is 1,4 kilometer verderop. De villa heeft een woonoppervlakte van 232 vierkante met vier slaap- en twee badkamers. Ook heeft het een grote woonkeuken met spoeleiland, die voorzien is van alle denkbare inbouwapparatuur. De tuin heeft niet alleen meerdere terrassen, maar ook een vijver die uitkomt op het open water zodat de vissen tot aan het vlonderterras kunnen zwemen. Ook zijn er nog twee paardenboxen aanwezig.

Wat wel opvalt, is dat de villa alleen in de naam van Carlo staat. Herald, de ‘soon to be’ man van Carlo Boszhard, staat nergens op de koopakte. Dit kan veranderen nadat de twee elkaar het ja-woord geven. In ieder geval hebben ze tot 11 januari 2023, de dag van de overdracht, om het oude huis te verkopen.

Zie hieronder een aantal foto’s van de nieuwe villa of kijk op Bekendeburen:

Carlo Boszhard legt miljoenen neer en koopt prachtige villa 1

Carlo Boszhard legt miljoenen neer en koopt prachtige villa 2